HUMANITARNA AKCIJA

Bojana Gregorić Vejzović zablistala na ledu

11.02.2011 u 11:51

Bionic
Reading

Atraktivna 38-godišnja glumica došla je kao Unicefova ambasadorica dobre volje na klizalište Tuškanac, gdje je uživala u klizanju s četverogodišnjim sinom Raulom

Unicefovu humanitarnu akciju 'Stop nasilju među djecom' na klizalištu Tuškanac podržale su žene hokejaša Medveščaka te Unicefova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović. Hokejaši Medveščaka u suradnji s Unicefom i Međunarodnim klubom žena organizirali su humanitarno klizanje za cijenu ulaznice od 50 kuna i druženje, a prikupljali su donacije za program sigurnih škola. Supruge hokejaša - Julia Hećimović, Crystie Letang, Lora Vidović, Sonja Kristan i Kim Prpich - u sklopu programa imale su priliku razgledati i izložbu Arena Ice Fever fotoagencije CROPIX.

Lijepa 38-godišnja glumica pojavila se na humanitarnoj akciji s četverogodišnjim sinčićem Raulom koji je uživao na ledu, dok je njezin suprug, glumac Enes Vejzović, kod kuće čuvao njihovu dvomjesečnu kćerkicu Zoe. Bojana je nakon poroda izrazito aktivna, već se mjesec dana poslije poroda vratila probama i pripremama za predstavu 'Leda', a njezina besprijekorna linija i blistav osmijeh dokazuju koliko je sretna i zadovoljna.