MIRNA MARAS:

'Ne bih mogla podnijeti izdaju'

09.02.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Voditeljica u emisiji 'Mamin svijet' objasnila je kako se nosi s ljubomorom i što misli o prevarama u vezi

Mirna Maras nedavno se vratila na male ekrane te sada vodi vremensku prognozu u emisiji 'Mamin svijet' na Doma TV, donosi Stars. Premda sve svoje slobodno vrijeme nastoji provoditi s jednoipolgodišnjim sinčićem Nikom, uvijek nastoji naći vremena za supruga Marija Valentića koji joj je uvijek najveća potpora. Također otkriva da se nakon rođenja osjećala čudno.

'Sada mi je puno lakše, brzo sam se suživjela s novog ulogom. Iako mi je trudnoća protekla u najboljem redu i u njoj sam dosta uživala. Nitko i ništa vas ne može pripremiti na ono što slijedi. Imate potrebu za odmorom, a pred vama je mnogo posla i ljubavi koju želite i trebate pružiti. No neke moje prijateljice proživjele su depresiju. To se događa i o tome treba razgovarati, dati ženama do znanja da nisu jedine i kako se to razdoblje može lakše prebroditi', objasnila je Mirna te nastavila odgovarati na pitanja o ljubomori, ali i prevari.

'Teško mi je odgovoriti da li bih oprostila prevaru jer sam se već nekoliko puta opekla s onom 'nikad ne reci nikad'. Znam da naš odnos ne bi bio isti, povjerenje bi bilo narušeno, pa bi samim tim bilo nemoguće živjeti kao prije u takvoj zajednici. Ne bih mogla podnijeti da me osoba koju volim izda na tako ružan način.'