Estrada NIKA FLEISS

Do kraja sam se borila za svoj brak

Nika Fleiss progovorila je za Story.hr o razvodu braka, za što je podnijela zahtjev tek prije mjesec dana, iako su ga mediji pokopali davno prije

'Ljubavna priča između Michella Lucatellija i mene počela je kad sam imala 19 godina. Nekoliko smo puta prekidali i davali ljubavi novu priliku. Uz sve uspone i padove, koji su sastavni dio svake veze, pa tako i naše, odvažili smo se jedno drugome zavjetovati na vječnu ljubav. U tom smo trenutku oboje doslovno shvatili te riječi i živjeli prema tim načelima, ali način našeg života učinio je svoje', rekla je Nika Fleiss za Story.hr.

'Teško je s nekim biti u braku, a ne živjeti na istoj adresi, što je bio slučaj kod nas. Potkraj ožujka, kada su mediji već naveliko prenosili detalje mog razvoda, ponovno smo se razdvojili da bismo u miru razmislili o svemu, ali o razvodu braka nije bilo govora', dodala je bivša skijašica.

'Sredinom ljeta ponovno smo pokušali pronaći zajednički jezik, ali već u idućih nekoliko dana shvatili smo da se više ništa ne može popraviti. Više nisam mogla slaviti Božić, Novu godinu i rođendan preko SMS-poruka ili Skypea. Postalo mi je iznimno teško, a uz sve to, dogodila mi se ljubav i više nije bilo smisla odugovlačiti. Prije mjesec dana podnijela sam zahtjev za razvod braka', zatvorila je Nika svoju bračnu priču.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više