NIKAKO DA SE NAVIKNE

Kidman se rasplakala na nominaciju za Oscara

08.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Nicole Kidman, koja u svojoj kolekciji nagrada ima jedan zlatni kipić, ipak se rasplakala od sreće kad je čula da je i ove godine nominirana za Oscara

43-godišnja glumica nominirana je ove godine za najbolju glavnu glumicu u filmu 'Rabbit Hole'. No, govoreći za vikend na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari priznala je da se rasplakala kad je čula vijest.

'Jadna Sunday. Rekli su moje ime i Keith je uzviknuo: 'To!' i počeo skakati po kuhinji. A Sunday je samo pitala: 'Što se događa, zašto plačeš?' Jer, da, istina je, rasplakala sam se. No, objasnila sam joj da nije od tuge, nego od sreće. To će biti moja uspomena na ovogodišnje Oscare – zbunjena kćerka i muž koji skače po kuhinji', priznala je Kidman pred velikim auditorijem.

Glumica je također rekla da joj život trenutno ne može biti bolji, s obzirom ma tp da je u prosincu dobila drugu kćer, Faith Margaret, i da je nominirana za najprestižniju glumačku nagradu.

Kidman je već osvojila Oscara, i to 2002. godine za glavnu ulogu u filmu 'Sati'. Za časopis People je dodala: 'Pronašla sam svoje mjesto u životu u 40-ima i mislim da sam bila jako sretna. Vrlo sam zahvalna jer sam bez sumnje proživjela i svoje trenutke boli i gubitaka. S obzirom na to da se sada budim svaki dan uz zahvalu, mogu reći da sam jako sretna.'