ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Shakira i Gerard Pique potvrdili vezu?

07.02.2011 u 18:06

Bionic
Reading

Španjolski nogometaš Gerard Pique objavio je u nedjelju na svom Facebook profilu fotografiju s proslave rođendana u subotu gdje mu je društvo, među ostalima, pravila i Shakira. Španjolski mediji nagađaju da je par time sve bliže službenoj potvrdi veze

'Evo fotografije s proslave rođendana', napisao je nogometaš Barcelone Gerard Pique na svom Facebook i Twitter profilu u nedjelju navečer. Budući da se već tjednima šuška da je u vezi s lijepom kolumbijskom pjevačicom, mnogi su sliku interpretirali kao dokaz veze.

Shakira je nedavno doselila u Barcelonu, navodno zato što joj sestra ondje živi. Promjena mjesta boravišta, naravno, samo je potaknula spekulacije o njezinoj novoj vezi.

Na fotografiji se osim Shakire i Piquea nalaze i njegov kolega Carles Puyol s djevojkom Malenom, a četvorka se navodno u posljednje vrijeme često druži.

Španjolski dnevni list El Pais piše da poznanici nogometaša i pjevačice tvrde da je fotografija objavljena zato da bi se smanjio medijski pritisak kojim su oboje u posljednje vrijeme izloženi.

Shakira je početkom godine službeno objavila prekid veze s Antoniom de la Ruom, sinom bivšeg argentinskog predsjednika. Nogometaša je upoznala uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, a Pique je sudjelovao i u njezinom spotu za pjesmu 'Waka-Waka'. Odonda su navodno nerazdvojni.