NE ŽELI KOMENTIRATI

Vedran Mlikota počeo je viđati kćer, ali o tome i dalje šuti

07.02.2011 u 13:53

Bionic
Reading

Poznati glumac i ovaj put ostao je dosljedan, pa na kuloarske priče da ima kćer, koje su nekoliko puta procurile u javnost s novim detaljima, čak ni sada, kad se piše da su se konačno zbližili, nije želio reći ni riječ

Osim ako se ne računa 'nemam komentara' i pristojan pozdrav koji nam je uputio u telefonskom razgovoru, jer Mlikota se ne skriva od novinara, kao ni, izgleda, od odgovornosti. Tako piše u magazinu Extra, gdje nadalje stoji da je glumac u međuvremenu drukčije posložio životne prioritete i postao brižan tata koji odnedavno redovito viđa svoju sada petogodišnju kćerkicu.

Majka djevojčice je njegova bivša djevojka, 47-godišnja magistrica farmacije koja živi u Zagrebu. Potječe, navodno, iz dobrostojeće obitelji, pa joj alimentacija nije nužna potreba, ali Vedran Mlikota plaća je, navode informirani, od djetetova rođenja.

A sad se, čini se, rodila i ljubav. Veza s majkom njegove kćerkice odavno je pukla, a u međuvremenu i ljubav s osječkom glumicom Nelom Kocsis (40), pa je najvažnija ženska osoba u životu 41-godišnjeg glumca postala njegova kći. Brine se o njoj, voli je i – drži to u svom srcu.