Estrada MENADŽER DEMANTIRA:

Seve neće voditi regionalni 'Big Brother'!

'Ništa od toga nije istina, od prve od zadnje riječi', rekao nam je Tomica Petrović, menadžer naše najpopularnije pjevačice, vezano uz tekst u srbijanskom Blicu, po kojemu je Severina trebala voditi predstojeću sezonu regionalnog 'Big Brothera', odnosno izvještavati o svim događanjima iz kuće Velikog Brata koja će se nalaziti u Srbiji

U tekstu stoji da se dogovori sa Severinom privode kraju i da je to najvjerojatnije gotova stvar. Piše da i da joj se dopala ideja, prvenstveno zato što je u pitanju vrlo zanimljiv projekt u kojem će imati zanimljivu ulogu te da bi još trebala uskladiti sve svoje obaveze s projektom i suradnja može početi.

'Severina je već surađivala s producentskom kućom Emotion i bila je itekako zadovoljna, tako da joj uloga voditeljice regionalnog 'Big Brothera' odgovara', rekao je za srbijanski Blic izvor blizak producentskoj kući Emotion.

Glasnogovornica Emotiona Ivana Škorić za Blic je međutim rekla da ne može ni potvrdi ni demantirati tu informaciju.

Producentska kuća Emotion sa Severinom je surađivala prije nekoliko godina tokom 'Operacije trijumf', a bilo je govora i o suradnji sa 'Šoumasterom', glazbenim ogrankom producentske kuće Emotion. Iako se prethodnih mjeseci nagađalo da će ovaj reality show voditi bivše voditeljice hrvatskog 'Big Brothera', producenti smatraju da će Severina biti pravo osvježenje te da će na najbolji način privući publiku na Balkanu.

Tragom vijesti, nazvali smo RTL, gdje su nam rekli da će gledatelji sve na vrijeme saznati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više