PRIVEDEN U POLICIJU

Shia LaBeouf potukao se s obožavateljem

07.02.2011 u 16:46

Bionic
Reading

Shia LaBeouf, zvijezda filmova 'Transformeri' i 'Wall Street: Novac nikad ne spava', zbog tučnjave i psovki završio je u policiji

Mladi glumac poznat je po svojoj prgavoj naravi – potukao se zbog pogrešno parkiranog automobila, a jednom je prilikom fotografe zalio kavom i pobjegao. Ovoga puta Shiju je iznervirao obožavatelj u jednom restoranu u Los Angelesu gdje je 24-godišnji glumac bio u većem društvu.

'Čim sam ga vidio u klubu, odlučio sam doći do stola. Pristojno sam ga zamolio za autogram i sliku jer sam njegov veliki obožavatelj. Shia me je neugodno iznenadio jer je rekao da ga pustim na miru jer se želi opustiti. Odlučio sam ga još jednom zamoliti na izlazu jer sam pomislio da je bolje volje. Shia je odjednom počeo psovati rekavši mi da odj....! No i ja sam njemu uzvratio! To ga je jako iznerviralo, pa je dotrčao do mene i krenuo se tući. Dobro što je naišla policija. Shia je dobio lisice i odveden je u policijsku postaju', ispričao je medijima obožavatelj Mark Mastro.

No, prema drugoj verziji priče, obožavatelj je uvrijedio Shiju nazvavši ga pederom, piše RadarOnline. Glumca je to uzrujalo, pa je tog momka odalamio šakom, a na to su odmah intervenirali redari tog restorana. Kako kažu djelatnici, Shia je čest gost u tom restoranu, a njegove su prijatelje opisali kao 'prepotentne i iritantne'.

Inače Shia je 2007. godine uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Glumac je pušten nakon ispitivanja.