Estrada LJUBAVNA IDILA

Davor Šuker i Maja Cvjetković pred vjenčanjem?

Slavni nogometaš Davor Šuker i manekenka Maja Cvjetković proveli su dva mjeseca putujući Amerikom, kada su proslavili i svoje rođendane. Sudeći prema statusima na Facebooku, njihova veza je prava ljubavna idila, a Majini prijatelji kažu kako se ne bi iznenadili da se par i ubrzo vjenča

Bivši nogometaš i nekadašnja miss Hrvatske navodno su u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. Par je proveo dva mjeseca na putovanju Amerikom, gdje su dočekali Novu godinu, a tijekom siječnja proslavili su i svoje rođendane, piše Extra.

25-godišnja Maja Cvjetković ne skriva koliko je sretna u vezi s 18 godina starijim nogometašem, a svoju sreću podijelila je i s prijateljima na Facebooku, kojima je napisala: 'S nekim provesti dva mjeseca 24 sata na dan i obožavati tu osobu više nego prije je najbolji i najjači test, a mi smo ga prošli (mislila sam da to nikad neće biti moguće). Očito je naišla jedinstvena osoba.'

Od gradova u Americi posjetili su San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, a poput brojnih holivduskih celebritija i oni su ovog vikenda boravili u Dallasu gdje su gledali finale američkog nogometa Super Bowl.

Par se na putu toliko zbližio da su na Facebooku čak napisali kako su pronašli jedinstvene osobe jedno u drugom, a prijatelji para tvrde kako nikoga ne bi iznenadilo da su se u jednoj od lasvegaških kapelica i vjenčali.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više