PJEVAČICA U GOSTIMA

Radijski voditelj rasplakao Mariju Husar

Bionic
Reading

Voditelj Narodnog radija svoju je gošću iznenadio pozivima bliskih prijatelja, a nećaci Toma i Andrej Jona u eteru su joj poručili da je najbolja teta na svijetu

Voditelj Dalibor Petko ugostio je u svojoj radijskoj emisiji bivšu divasicu Mariju Husar Rimac povodom njezinog predstojećeg koncerta 'Boja ljubavi' koji će se za Valentinovo održati u Hypo centru. Pripremio je za nju brojna iznenađenja, a jedno od njih bila je i poruka njezina supruga, poduzetnika Vjekoslava Rimca koji rijetko daje izjave za javnost. 'Nisam ni sanjao da će nam u braku iz dana u dan biti sve ljepše. Nadam se da naša sreća neće nikada završiti', poručio je Mariji njezin suprug.

Uz pomoć Marijine sestre Ivane, Petko je došao i do njezinih prijatelja koji su pjevačicu pozdravili u eteru, piše Večernji list. Koncertna promotorica Anne Barret iz Londona poželjela je glazbenici daljnji uspjeh u karijeri, najbolja prijateljica iz srednje škole Rujana poručila joj je da i dalje ostane divna osoba kakva jest, a Mariju je raznježio i poziv fra Ante Radoša iz Italije koji ju je vjenčao. Mariju je pak najviše dirnula i rasplakala poruka nećaka Tome i Andreja Jone koji su joj poručili da je najbolja teta na svijetu.