RENATA SOPEK:

Nikad mi se netko ne bi mogao iskupiti poklonom

04.02.2011 u 07:49

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Renata Sopek unatoč pretrpanom dnevnom rasporedu uvijek nađe vremena za svog dečka, Sergeja Bijelića. Planove za Valentinovo nije otkrila, ali je dala do znanja da ionako smatra da se poklonom problemi ne mogu riješiti

Osim voditeljskog posla Renata Sopek neumorno vježba, a snimila je i četvrti po redu fitnes DVD. Premda joj je dan pretrpan obavezama, uvijek nađe vremena za Sergeja koji joj je u poslu apsolutna podrška.

Iako u vezi nema problema, rekla je da smatra da se dečko nakon pogreške ne bi mogao ispričati nekim finim poklonom. 'Mislim da se u zdravom odnosu stvari rješavaju normalnim razgovorom. Nikad se netko ne bi mogao iskupiti poklonom. To su jeftine fore, ako mene pitaš. Kao, napravili smo neku glupost pa ćemo se sad iskupiti poklonom i sve ćemo gurnuti pod tepih. A ne znam tko još pada na takve fore', rekla je za Index.hr.

Prokomentirala je i aktualnu temu fotošopiranja ljepotica u časopisima. Smatra da se pretjeranim korekcijama šalje kriva poruka o savršenstvu koje ne postoji, a sama nikad nije primijetila da je na njezinim fotografijama išta bitno promijenjeno. S obzirom na njezino vježbanjem utegnuto tijelo, čudilo bi nas da je 'peglanje' i potrebno.