Estrada IVANA BRKLJAČIĆ:

Netko me silno želi unajmiti za večeru

Ivana Brkljačić, Nera Stipičević, Goran Bogdan, Gordan Kožulj i Enis Bešlagić samo su neki od hrvatskih celebrityja koji se 'iznajmljuju' za Valentinovo. Najskuplji anđeo zasad je upravo Ivana Brkljačić s trenutačnom cijenom od 1.000 kuna

Na internetskoj aukciji Rentaj anđela ponuđeno je 13 poznatih osoba čime se prikuplja novac za debitantske filmove mladih filmaša. Osoba koja da najviše novca družit će se s omiljenim 'anđelom' dva sata 11. veljače, piše 24sata.

'Ne mogu vjerovati da sam najskuplji 'anđeo' i da netko najviše licitira za mene jer me želi na večeri. Već sam mislila da ću morati angažirati prijateljice da klikaju za mene, ali evo već sam postigla cijenu od 650 kuna', kaže bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić.

Odmah nakon nje slijedi voditeljica Iva Šulentić koja je prikupila 750 kuna, a iza nje su Filip Dizdar, Goran Bogdan, maneken Lujo Kunčević, Luka Nižetić i glumac Enis Bešlagić. Enis je potencijalnim sudionicima u aukciji poručio da će se dva sata smijati do suza te da im sigurno neće biti dosadno na večeri.

Pjevač Toni Cetinski već je 'iznajmljen' za 2.000 kuna za SOS dječje selo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više