Estrada DOSTA JOJ JE SVEGA

Dinamovca Sammira ostavila trudna zaručnica Yasmin

Turbulentna ljubavna veza Dinamovog igrača Sammira i njegove djevojke Yasmin ponovo je prekinuta. Iako čekaju dijete, Yasmin ga je ostavila

Brazilski nogometaš sa zagrebačkom adresom i njegova djevojka Yasmin prije nekoliko tjedana su ponosno objavili da bi početkom ljeta trebali postati roditelji sinčića kojeg su odlučili nazvati Noah, no  nisu uspjeli održati vezu. Unatoč trudnoći, Yasmin ga je odlučila ostaviti jer mu ne može oprostiti česte noćne provode i nezrelo ponašanje.

Baš kao i u ožujku prošle godine, kada su prvi put prekinuli, Yasmin je uvjerena da se on nikad neće promijeniti. 'Rođen je za zabave, djevojke i noćni život i nikad neće biti ozbiljan čovjek', rekla je tada. Nakon nekoliko mjeseci Yasmin mu je oprostila, obnovili su vezu, a ona je ostala u drugom stanju. Sammirovi noćni izlasci su se nastavili, a njoj je sad definitivno dosta.

'Ne vrijedi ni za kim plakati. Ako već plačeš, podigni glavu da ti suze ne padaju tako nisko, kao što je pao onaj za kojim plačeš. Sve što želim je poslušati pjesmu 'Everything' za Noaha, moju jedinu ljubav u životu', napisala je Yasmin na svom profilu na Twitteru. Na Facebooku ima 400-tinjak prijatelja. Ne i Sammira. Njega je izbrisala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više