tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+8
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+15

VANJA HALILOVIĆ:

Malo mi nedostaju svečane haljine

Nekadašnja voditeljica RTL-a, Vanja Halilović, pronašla je novi poslovni izazov na Dnevniku Nezavisne televizije, a nekad joj, priznaje, nedostaju haljine s RTL-a

Datum objave:
2.2.2011 8:28

Zadnja izmjena:
2.2.2011 21:57

Vezane teme

Otkako je postala voditeljica Dnevnika na Nezavisnoj televiziji, Vanja Halilović svečane je haljine zamijenila sakoima.

'To mi je samo dobar izgovor da češće kupujem. Iako sam stalno u trapericama, malo mi nedostaju haljine s RTL-a, no sada ih imam više u svom ormaru', kaže Vanja koja je u posljednje vrijeme često na dječjim odjelima u dućanima: 'Uskoro postajem teta, a uz to mi kolegice s RTL-a postaju majke, tako da sam najviše po dječjim odjelima.'

Vanja će uskoro dobiti diplomu, otkrila je Starsu, a nju će držati u maminoj vitrini. U budućnosti si želi još izazova.

'Želim još više prilika, a na meni je da dokažem mogu li obaviti posao ili ne, dakle da se gleda isključivo moj posao, a ne neke druge stvari', kaže Vanja koja planove za Valentinovo prepušta suprotnom spolu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr