tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+12

VANJA HALILOVIĆ:

Malo mi nedostaju svečane haljine

Nekadašnja voditeljica RTL-a, Vanja Halilović, pronašla je novi poslovni izazov na Dnevniku Nezavisne televizije, a nekad joj, priznaje, nedostaju haljine s RTL-a

Datum objave:
2.2.2011 8:28

Zadnja izmjena:
2.2.2011 21:57

Vezane teme

Otkako je postala voditeljica Dnevnika na Nezavisnoj televiziji, Vanja Halilović svečane je haljine zamijenila sakoima.

'To mi je samo dobar izgovor da češće kupujem. Iako sam stalno u trapericama, malo mi nedostaju haljine s RTL-a, no sada ih imam više u svom ormaru', kaže Vanja koja je u posljednje vrijeme često na dječjim odjelima u dućanima: 'Uskoro postajem teta, a uz to mi kolegice s RTL-a postaju majke, tako da sam najviše po dječjim odjelima.'

Vanja će uskoro dobiti diplomu, otkrila je Starsu, a nju će držati u maminoj vitrini. U budućnosti si želi još izazova.

'Želim još više prilika, a na meni je da dokažem mogu li obaviti posao ili ne, dakle da se gleda isključivo moj posao, a ne neke druge stvari', kaže Vanja koja planove za Valentinovo prepušta suprotnom spolu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr