Estrada VANJA MAMIĆ

Dala sam sve od sebe da taj brak uspije

  • Autor: tportal.hr
  • 1.2.2011 22:02:43
  • 1.2.2011 21:37:34

Gostujući u talk showu '8. kat' Danijele Trbović, Vanja Mamić otvoreno je progovorila o svom braku sa Zoranom Mamićem

Vanja Mamić otvoreno je priznala da je zbog supruga i obitelji svjesno žrtvovala svoju vlastitu karijeru nakon što je završila studij stomatologije. Uvjerena je i da njezin bivši suprug Zoran Mamić ne bi imao karijeru kakvu ima da je i ona tijekom njihova braka krenula graditi svoju.

Odluku o rastavi nije joj bilo nimalo lako donijeti, no nakon dugog razmišljanja i uz podršku kćeri, odluka je pala. Unatoč razvodu, Vanja želi da njihovo dvoje djece i dalje bude u bliskim odnosima s ocem jer smatra da djeca ne trebaju ispaštati ni zbog čega. Stoga je bivšeg supruga pozvala da dođe k njima na Badnjak kako bi bio s djecom. 'Dala sam sve od sebe da taj brak uspije i da djeca budu zadovoljna. Nema predaje, idem dalje', rekla je Vanja.

Prisjetila se Vanja i početka braka sa Zoranom. Vjenčali su se kada je bilo upitno hoće li on uopće moći hodati zbog prometne nesreće koju je tada doživio, živjeli su u njezinom stanu, a on je išao na rehabilitacije. 'Krenuli smo ni iz čega i sami smo došli do svega', kazala je Vanja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više