STOPIRAO ŠALE

Ricky Gervais ponovo pozvan da vodi Zlatne Globuse

01.02.2011 u 10:04

Bionic
Reading

Komičar proslavljen ulogama u serijalima 'U uredu' i 'Statisti' nije siguran da će i sljedeće godine preuzeti ulogu voditelja ugledne dodjele filmskih nagrada

Ricky Gervais otkrio je da je već predbilježen za naredno predstavljanje Zlatnih globusa sljedeće godine, iako nije siguran da bi trebao prihvatiti. Ta 49-godišnja zvijezda serijala 'U uredu' i 'Statisti', nije obeshrabrena ovogodišnjim reakcijama na svoje provokativne šale u kojima nije štedjela najveće holivudske zvijezde.

'Gledanost je neizmjerno porasla, a organizatori su me zamolili da razmislim i o trećoj godini nastupa. Ipak, zasad mislim da ću odbiti. Ne mogu nadmašiti ovogodišnji medijski boom oko nastupa. Oko svake šale raspravljalo se u nizu emisija i uvijek se nametalo pitanje jesam li pretjerao. Odgovor je uvijek bio da nisam i još uvijek se nije javio nitko tko bi bio ozbiljno uvrijeđen mojim opaskama', objasnio je glumac te dodao da ne planira ni nove epizode uspješnice 'U uredu', koja se prestala emitirati nakon dvije sezone.

U trosatnoj ceremoniji dodjele nagrada Ricky se dotakao i Roberta Downeya Jr.-a i Brucea Willisa, no najoštriji je bio prema Tomu Cruiseu i Johnu Travolti. 'Gledao sam nedavno film 'I love you, Philip Morris' s Jimom Carreyjem i Ewanom McGregorom. Dva heteroseksualca pretvaraju se da su gay, što je suprotno slučaju dvojici poznatih holivudskih scijentologa', našalio se u jednom trenutku i izazvao gromoglasan pljesak.