NINA BADRIĆ

'Bit ću ogoljena pred publikom'

01.02.2011 u 08:07

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić održat će koncert na Valentinovo u Beogradu pa se povjerila dnevniku Blic kako želi da ljudi pronađu ljubav baš na njezinom nastupu

'Do sada su se uz moje pjesme mnogi zaljubljivali, ženili, udavali. Imam taj epitet pjevačice balada i činjenica je da moje pjesme emotivno dodiruju publiku koja ih voli. Ja ću biti publici te večeri Kupidon. Mislim da je dvorana Pozorišta na Terazijama pravi izbor prostora za ovaj koncert koji ću s petoricom mojih muzičara napraviti unplugged. Bit će to pravi kontakt i interakcija s publikom, glazbenika koji me prate na akustičnim instrumentima i mog glasa. Bit ću ogoljena pred publikom u muzičkom smislu, pjevat ćemo zajedno pjesme koje volimo. Uvijek sam pjevala ljubavne pjesme, nemam u repertoaru čak ni šaljive', kazala je za Blic Nina Badrić, koja se u Hrvatskoj našla usred afere, jer ju je navodno Mladen Barišić spomenuo kao jedno od estradnih imena koja su primila honorar iz crnog fonda HDZ-a.

Nina je nedavno na Karibima bila u društvu ruskog bogataša Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre. 'Sandra je jako draga djevojka koju sam upoznala prije jedno osam godina u Parizu. Bile smo u jednom kafiću, ja nisam znala tko je ona, ona je znala tko sam ja. Bila je u društvu mame. Vidjela sam da je ispred kafića parkiran luksuzni auto. Sandra je izašla iz auta sa psom, za njom je išla njena majka. Ušla je u kafić i prošla pored mene, kada me je prepoznala, pitala me jesam li ja Nina Badrić, kada sam potvrdila, ona je oduševljeno rekla da sam omiljena pjevačica njene mame. Potom me je upoznala s mamom koja je iz Baške Vode i koja me zaista puno voli. Od tada smo ostale u dosta dobrom kontaktu', obrazložila je Blicu Nina Badrić.