SEKSI NA CRVENOM TEPIHU

Srpska glumica blistala uz Anthonyja Hopkinsa

28.01.2011 u 07:58

Bionic
Reading

Srpska glumica i najpoželjnija žena u Srbiji prema izboru časopisa Blic, Marija Karan, dočekala je svoju prvu holivudsku premijeru. Prelijepa Marija zračila je seksipilom u pripijenoj bijeloj haljini, a osmijeh nije skidala s lica

29-godišnja prekrasna i perspektivna srpska glumica Marija Karan prisustvovala je u četvrtak premijeri filma 'The Rite' u Los Angelesu, gdje se crvenim tepihom prošetala uz Anthonyja Hopkinsa. Film prati putovanje mladog teologa koji odlazi u Vatikan proučavati egzorcizam, a ondje se zajedno s iskusnim svećenikom susreće s neobičnim slučajem opsjednute djevojke. Marija glumi Sandru, prijateljicu te djevojke.

Za srpski Blic Marija je nakon premijere rekla da joj cijela situacija bila nestvarna te da joj se još dugo neće sleći dojmovi. Po nju je pred izlazak na crveni tepih došla limuzina, a izašla je u bijeloj pripijenoj haljini Camel Couture koja je isticala njezine obline i seksipil.

Naravno, Hopkins je ostavio snažan dojam na mladu glumicu koja je s njim povela razgovor o religiji, a sa svojom je ulogom u filmu bila savršeno zadovoljna te je smatra vrlo bitnom stavkom u budućoj karijeri.

Nakon premijere uslijedio je parti u poznatom holivudskom klubu My House, no Marija je novinarima Blica ispričala da su tulumi u Hollywoodu strogo poslovni, slavi se vrlo diskretno kao popratni dio premijere. Zato je Marija na kraju dodala: 'Večeras smo prijateljica i ja baš pričale o tulumu i komentirale smo da će, ako napravim tulum, moj biti definitivno bolji!'