NASTAVLJA ŠARMIRATI

Slavko Šajinović koketirao s bivšom misicom

26.01.2011 u 13:05

Bionic
Reading

Vlasnika Centra za sport i rekreaciju Myme i bivši Severinin zaručnik proveo je cijelu noć u društvu atraktivne brinete s kojom je napustio klub

Severina je novu ljubavnu sreću našla sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, a njezin bivši zaručnik, Slavko Šajinović ,nakon prekida odlučio je reaktivirati svoje 'lovačke' sposobnosti. Naime, riječki poduzetnik prošli vikend stigao je na proslavu prve godišnjice riječkog kluba Boa, gdje se zabavljao u društvu pripadnica ljepšeg spola.

Cijelu večer Slavko se nije odvajao od atraktivne brinete, donosi časopis Story.

Kako je saznao index.hr riječ je o 25-godišnjoj Lejli Šabanić iz Matulja, koja je 2005. godine postala Miss Universe Istarske županije. Na izboru za Miss Universe Hrvatske u veljači 2006. godine osvojila je titulu Miss fotogeničnosti.

Možda je na pomolu nova romansa, ali s predviđanjima ovaj put treba biti oprezniji jer se već ispostavilo da 32-godišnja Iva Trkovnik Lešić, s kojom je povezivan prije samo nekoliko tjedana, više nije u igri. Donedavno su vlasnika centra za sport i rekreaciju Myme povezivali s kćerkom uglednom riječkog stomatologa i majkom jednogodišnjeg dječaka, ali čini se da je Slavko, bez obzira na njihove simpatije, nastavio sa zavođenjem novih djevojaka. Baš kao i Seve, njegovom šarmu, navodno, teško odolijevaju i ostale ljepotice s kojima se viđa u zadnje vrijeme.