BOJANA GREGORIĆ-VEJZOVIĆ:

Na poklon želim producenta s masnim ugovorom

26.01.2011 u 07:26

Bionic
Reading

Glumica Bojana brzo se vratila na daske koje život znače, a kako i ne bi kad je na njima upoznala svog supruga Enesa Vejzovića

Poznata glumica brzo se vratila u kazalište s predstavom 'Leda'. Svoju kćerkicu Zoe koja ima tek par mjeseci tako je od rođenja uspavljivala Krležom. 'Zoe je svoju kritiku moje glumu već dala, kad god bih ponavljala tekst naglas, ona je zaspala, a to očito misli i o Krleži', rekla je Bojana časopisu Stars.

Brzo se vratila na posao, no kaže da ima i primjera kad su se majke vraćale na posao još i prije no ona, ali i njezin povratak ima logično objašnjenje: 'Enesa sam srela na tim daskama, tako da im fakat dugujem svoju sreću i ispunjenost.' Nakon puno natpisa o tome kako u predstavi glumi u izazovnom donjem rublju, počelo se pričati da su i zbog toga ljudi pohrlili u kazalište.

'Sreća da sam u donjem rublju odmah na početku predstave, pa ako samo zbog toga dolaze na predstavu, moći će brzo i pobjeći s nje', rekla je na to glumica. Bojana jedva čeka da ona i Zoe krenu u šoping kao prave puce: 'Jedva čekam da još malo naraste, pa ćemo nas dvije u Zaru, a njih dvojica nek' briju tražeći bicikle, bench i ostale piz….. Bolje da i dalje gajim pristojnu medijsku sliku - dakle, stvari za kućnu teretanu.'

To što Nikolina Pišek glumi Enesovu suprugu na ekranu, Bojani odgovara: 'Enes je uvijek znao dobro izabrati, i na ekranu i van njega. Nikolina je Raulova tiha patnja, samo nek' se ne sazna baš na sva zvona.' Njezin sin Raul, osim simpatije za Nikolinu, ima i još neke hobije: 'Raul brije da će biti vozač Formule 1, kaskader, sljedeći dan je nogometaš... Za ovo prvo nema financijsku podršku, u kaskadere mu nećemo dati, tako da je jedino što mu preostaje nogomet', šali se Bojana koja u veljači slavi rođendan, a želja joj je da iz torte iskoči producent s nekim masnim ugovorom.