MILANA VUKOVIĆ-RUNJIĆ

'Nisam mislila da ću biti majka, željela sam puno karijera'

26.01.2011 u 07:09

Bionic
Reading

Spisateljica i voditeljica nikad nije mislila da nosi neke majčinske osjećaje, no kada je saznala za trudnoću, osjećaji su je u potpunosti preplavili

Nakon samo mjesec dana, Milana Vuković vratila se na televiziju, dok je u redakciju dnevnih novina došla raditi nakon samo tjedan dana, a iako je mislila da neće imati djece, sada joj je drago da se to ipak dogodilo. 'Nikada nisam mislila biti majka i nisam imala takvih ambicija, više sam željela biti neka jako zaposlena žena s puno paralelnih karijera. I tako sam sebe vidjela sve do groba… Mislila sam da ću se u starosti tješiti svojim brojnim knjigama i tekstovima, svima govoreći : 'Sve sam to ja napisala!' No, Bogu hvala, taj se moj plan nije ispunio jer mislim da bi to uistinu bila jedna bijedna starost', rekla je Milana za časopis Story koja se bojala da će biti hladnjikava majka, no totalna je suprotnost od toga.

Tijekom trudnoće bila je raspoložena trudnica koja se udebljala samo devet kilograma, a nakon dva dana oporavila se i od carskog reza. Sada priželjkuje još djece, iako je nekada davno izbjegavala parkove s djecom. 'Danas sam u drugoj fazi, sada bih čak požalila što nemam desetero djece, no možda uspijem dogurati do još jednog. Naučit ću Antoniju da me zove baka, pa će svi reći da ima zgodnu, seksi baku koja se odlično drži u svojim godinama', šali se Milana.