EVA MENDES:

Htjela sam biti redovnica

23.01.2011 u 14:45

Bionic
Reading

Lijepa holivudska glumica kolumbijskih korijena otkriva detalje iz svoga djetinjstva. Kao malena htjela je postati redovnica ili pak astrunautkinja, a imala je neobičnu sklonost prema šetnji po grobljima

36-godišnja glumica Eva Mendes doista je bila specifično dijete, ali i vrlo marljiva te ističe da bila, kako kaže 'san svake majke'.

Za vrijeme djetinjstva nije ni pomišljala da će biti glumica, već joj je prvi san bio postati redovnica, ali od te ideje je odustala kad je saznala da redovnice ne primaju plaću. Nakon toga je sanjala da će postati operna pjevačica ili čak astronautkinja, a u svijetu glume se, kako sama kaže, jednostavno našla te kaže: 'Gluma je nešto u što sam jednostavno upala.'

Eva, koja rijetko gdje može proći nezamijećeno, tvrdi da bi više voljela da je smatraju zabavnom nego zgodnom. 'Provedite dovoljno vremena sa mnom i vidjet ćete da imam smisla za humor', tvrdi Eva.

Lijepa glumica otkrila je i jednu svoju neobičnu naviku. Naime, voli šetati po grobljima jer je to smiruje, a njezino najdraže mjesto je poznato pariško groblje Père Lachaise gdje su pokopani Jim Morrison i Oscar Wilde.