DAVOR DRETAR DRELE:

'Družim se samo s mršavima'

19.01.2011 u 08:51

Bionic
Reading

Voditelj na Narodnom radiju još uvijek je na rigoroznoj dijeti, a najteže mu je to što jede hranu koja nema okus

Skinuo je nekoliko kilograma, no Davor Dretar Drele želi ih skinuti još nekoliko, a ima i taktiku koja mu pomaže da izdrži bez hrane.

'Moraš se družiti s mršavima i, ako je ikako moguće, veganima. I moraš si kupiti tri broja manje majice, da ti je neugodno kad ti strši trbušina', rekao je za časopis Stars. Dreletu tokom dijete najviše nedostaje hrana koja ima okus, a najviše je željan čvaraka. 'Nisam ih ni pipnuo punih godinu dana, i to mi je najteže. Fale mi i kulen, kobasice, hladetina, špek fileki, kotlovina, odojak, čobanac, uglavnom sva hrana koja ima okus', kaže Drele.

'Cilj je spustiti se do 90 kila, a sada sam na stotki, znači još jedno tri mjeseca sam na zatvorskoj kuhinji, ali kada dosegnem željenu kilažu, tako ću se najesti da će mi biti zlo osam dana.' Drele je u jutarnjem terminu na Narodnom radiju dobio i kolegu hrčka koji je pokazao da je naslijedio moći hobotnice Paula koji je pogodio rezultate SP-a u nogometu, dok Nino pogađa rezultate na SP-u u rukometu. Kasnije će ga koristiti da bi se obogatio od njegovih moći.

'Nakon rukometnog prvenstva vodim ga u Ameriku, pa će nam ljudi plaćati da Nino gleda u njih i tako ih izliječi. U Njemačku ne smije, jer je bio upleten u neke kladioničarske afere, pa mu je zabranjen ulaz', našalio se Drele.