NAKON NICOLE KIDMAN

I Jennifer Aniston odustala od botoksa!

17.01.2011 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon što je godinama tvrdila da je njezin besprijekoran ten bez vidljivih bora potpuno prirodan, holivudska zvijezda konačno je prošli tjedan okrenula ploču i priznala da je koristila botoks

To nikoga nije iznenadilo, ali pomalo je smiješna tvrdnja 43-godišnje zvijezde da je u potpunosti odustala od te male injekcijske pomoći 'zato što joj se ne sviđaju rezultati'.
'Dala sam šansu mnogim beauty tretmanima, ali osim vježbe i prirodne dijete većina stvari ne pomaže. Istina je, probala sam botoks, ali moje lice nakon toga dobilo je neprirodan izgled. Sad ga više ne koristim i konačno opet mogu pomicati čelo', objasnila je Kidman

Jennifer Aniston

Nije bila jedina u poricanju korištenja botoksa: Cindy Crawford, Jennifer Aniston, Danni i Kylie Minogue također djeluju sumnjivo mladoliko i nenaborano za svoje godine. Zvijezda serijala 'Prijatelji' priznala je da je testirala botoks, ali da je vrlo brzo odustala jer po njenom mišljenju ima kontraefekt i čini žene još starijima.

'Toplina i zaobljenost lica nestaje. Vidite žene za koje možete procijeniti da nisu mlade, ali ne znate koliko imaju godina i to je zastrašujuće', tvrdi 41-godišnjakinja. Supermodel Cindy Crawford izgleda sjajno i u svojoj 44. godini, ali ne zahvaljujući plastičnim tretmanima.
'Probala sam botoks. Plastična kirurgija je zastrašujuća, ali sve dok ne koristite njihove usluge da izmijenite izgled lica, sve je pod kontrolom', kaže manekenka.

39-godišnja pjevačica Danni Minogue prestala je s korištenjem već davnih dana.
'Čitala sam komentare da nakon botoksiranja izgledam zaleđeno i plastično, pa sam odlučila prestati. Sad sam skroz prirodna', tvrdi. Njena sestra također nije izbjegla glasine da je stalna korisnica čudotvornih injekcija, a nedavno je priznala da se skinula prije nekoliko godina.

'Ne dolazi obzir da se vratim botoksu. Uostalom, imam dovoljno vidljivih bora kao dokaz da sam prestala', rezolutna je Kylie.