Estrada STIŽU JOŠ DVA NAVIJAČA

Lana i Vedran Zrnić dobit će blizance

Supruga rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića s trogodišnjom kćerkicom ovogodišnje Svjetsko prvenstvo prati iz svog zagrebačkog doma jer uskoro treba roditi blizance

Za dva i pol mjeseca Lana Zrnić, supruga hrvatskog rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića, trebala bi roditi blizance i zato, za razliku od prijašnjih godina, neće svog supruga bodriti s tribina nego iz zagrebačkog doma.

Društvo će joj praviti njihova kćerkica kojoj su tri godine i tri mjeseca i koja se jako raduje što će uskoro dobiti dva brata, otkrile su za Extru.

'Tonja po cijele dane smišlja imena braći. Trenutno je odlučna da dobiju imena Tonči i Joso, po Vedranovom suigraču Josipu Valčiću i njegovom sinu Tončiju. Vedran i ja, naravno, imamo neke druge ideje', rekla je Lana Zrnić za Extru.

Svoju drugu trudnoću, priznaje podnosi nešto teže nego prvu: 'Nemam nekih posebnih strahovima, ali istina je da je s blizancima sve dvostruko teže: imala sam dvostruko jače mučnine, više sam se udebljala, brže se umaram.. No, nadam se da će s blizancima doći dvostruka sreća.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više