NAJSTASITIJI 'MEDVJED'

John Hećimović: Želim žene u hokeju

15.01.2011 u 19:28

Bionic
Reading

Ususret sportskom spektaklu ARENA ICE FEVER presented by PAN, 'medvjedi' su organizirali zabavu na ledu na klizalištu Tuškanac, a najpopularniji među njima, ljubimac žena John Hećimović, iskoristio je prigodu da pozove pripadnice nježnijeg spola da ubuduće još žešće navijaju i zaigraju hokej

Samo je nekoliko dana ostalo do prve hokejaške utakmice koja se u sklopu sportsko-zabavnog spektakla ARENA ICE FEVER presented by PAN od 21. do 28. siječnja održava u zagrebačkoj Areni.

Uoči događaja u Areni, 'medvjedi' zagrebačkog Medveščaka organizirali su zagrijavanje na zagrebačkom klizalištu Tuškanac, uz DJ-a, tople napitke, palačinke i nagradne igre.

Ultimativna zvijezda Medveščaka i ljubimac žena, Kanađanin John Hećimović, ovoga puta bio je okružen djecom.
'Jedva čekamo Arenu! Bit će dobro jer igramo dobre utakmice pred najboljim navijačima u Domu sportova. Sve njih sad pozivam da nas dođu bodriti u Arenu i povedu što više djece jer obećajemo pravu feštu', poručio je Hećimović, dok su njegovi suigrači, iako umorni od sinoćnje utakmice, strpljivo klizali s djecom na Tuškancu. U opuštenoj atmosferi, jedan je poručio da traži curu, ali tridesetorica stasitih hokejaša svoje su vrijeme ovom prigodom posvetili isključivo sportskim instrukcijama mališana.

'Baš ovako sam ja počeo sa šest godina. Prvo sam naučio klizati, a onda je na red došla palica i pak. Bitno je da su klinci veseli na ledu, a tek kad postanu tinejdžeri vidi se tko je talentiran za hokej. U SAD-u i Kanadi popularan je i ženski hokej, volio bih da tako postane i ovdje', komentirao je John Hećimović usput pogledavajući prema klizalištu gdje možda upravo stasava neki njegov nasljednik.

Voditeljica događanja, pjevačica Lana Klingor, pozvala je nazočne da u velikoj hokejskoj groznici koja trese Hrvatsku pohrle navijati za 'medvjede'. Za veliki Zig Zag spektakl u Areni prodano je već 87% ulaznica, pa se zainteresirani pozivaju da požure s kupnjom jer će pred samom dvoranom biti ostavljeno za prodaju samo posljednjih 200 karata.

Među poznatima koji su subotnje poslijepodne proveli s klincima na Tuškancu našla se poduzetnica i bivša Miss Universe, Ivana Delač Đolo
'Moj Noa (4) je premijerno na ledu, ali obožava rolati u sportskom vrtiću, pa se nadam da će se snaći', govorila je dok je njen sinčić klizao s maskotom – medom. Poslije je uspješno proklizala i mama Ivana, ne skrivajući oduševljenje što 'može sama'.

S djecom se tu našla i glumica Marija Borić
'Tu sam s nećakinjama koje kližu k'o velike, a ja preferiram hokej. Njime me 'zarazio' bivši dečko, tada hokejaš Medveščaka. Ljubav je prošla, ali hokej je u mom životu ostao', bila je iskrena Marija koja je iskoristila priliku da još jednom pozove publiku da dođe navijati za zagrebačke 'medvjede'.

Poznata fotografkinja Mara Bratoš stigla je u društvu prijatelja s djecom.

'Podržavam hokejaše i Arena Ice Fever u svakom smislu, ali sama ne kližem. Dolazim iz Dubrovnika gdje to baš i nije popularan sport, pa sam samo jednom i nikad više stala na klizaljke, za razliku od skija u koje sam se zaljubila na prvi pogled', kazala je Mara, priznajući da je tu samo kao promatračica i podrška. Slično kao model Korana Gvozdić te voditeljica Nevena Rendeli.

'Moj muž ne propušta utakmice Medveščaka, a ja stalno obećavam da ću s njim, pa će konačno bit za to prilike na Arena Ice Feveru', rekla je TV  voditeljica.

ARENA ICE FEVER događaj je tijekom kojeg će se prvi put postaviti led i biti odigrane hokejaške utakmice u zagrebačkoj Areni. Hokejaši zagrebačkog Medveščaka dočekuju momčadi Klagenfurta (21. siječnja), Beča (23. siječnja), Ljubljane (25. siječnja) i Villacha (28. siječnja). Više od 15 tisuća gledatelja, koliko se očekuje po svakoj utakmici, moći će uživo sudjelovati u ovom sportskom spektaklu, a o svojevrsnom poduhvatu koji čini ovo događanje govori i podatak da su to najveće hokejaške utakmice ikada odigrane u regiji. Naime, finalnu utakmicu u sklopu Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine uživo je u dvorani Zetra pratilo oko 12 tisuća gledatelja.

Zagrebački Medvjedi u sklopu događaja ARENA ICE FEVER igraju sljedeće utakmice:

Petak 21/01, 17:20h KHL MEDVEŠČAK ZAGREB : EC KAC KLAGENFURT
Nedjelja 23/01, 17:50h KHL MEDVEŠČAK ZAGREB : EC VIENNA CAPITALS
Utorak 25/01, 19:05h KHL MEDVEŠČAK ZAGREB : HDD TILIA OLIMPIJA LJUBLJANA
Petak 28/01, 19:05h KHL MEDVEŠČAK ZAGREB : EC VSV VILLACH

Ulaznice po cijeni od 30, 50, 70 i 100 kuna prodaju se u sustavu EVENTIM-a: kod EVENTIM distributera, na www.eventim.hr i u UNICEF trgovini (Ilica 8, Zagreb).

www.medvescak.com