VJENČANJE U VEGASU

Milan zaprosio Severinu prstenom od 225.000 kuna?

13.01.2011 u 08:46

Bionic
Reading

Milan Popović zaprosio je Severinu! Tako barem tvrdi prijatelj zaljubljenoga para koji je izjavio da će se pjevačica i kralj bakra prvo vjenčati u Las Vegasu, a na jesen se može očekivati i velika svadba

Kako je Severinin i Milanov prijatelj otkrio srpskom portalu Blic, Severina i Milan su jednom prilikom razgovarali o odlasku u Las

Vegas te nabrajali što će ondje sve raditi. Zatim je Milan, iznenada rekao: 'Mogli bismo se vjenčati u Las Vegasu.'

Severina se na to nasmiješila te rekla da bi mogli, nakon toga je Milan ponovio svoje pitanje, a ona ga je u znak pristanka poljubila. Još uvijek se ne zna jesu li otišli u Las Vegas, a Severinin menadžer Tomica Petrović za Blic nije htio komentirati ovu vijest.

Kako navodi Blic, veliku svadbu par bi priredio na jesen i to uglavnom zbog roditelja koji to željno iščekuju. Sevka smatra, tvrdi Blic, da se 'svadba uglavnom organizira zbog roditelja i radi reda i ističe da 'dvoje ljudi trebaju osmisliti taj dan onako kako njima najviše odgovara'.

Ako je suditi prema informacijama srpskog Kurira Milan je u Francuskoj da izraditi zaručnički Cartierov prsten od bijelog zlata sa sedam dijamanata. A o tom se koraku savjetovao sa svojom osobnom astrologinjom.

Sudbonosni prsten koji bi uskoro mogo blistati na Severininom prstu navodno je vrijedan čak 225.000 kuna.