tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+12
Rijeka
+6
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+12

RIJEŠEN MISTERIJ BRINETE

Vedran Ćorluka: 'Nemam novu curu'

Nakon što su mediji objavili fotografije na kojima proslavljeni nogometaš dijeli taksi s prekrasnom brinetom, svi su mislili da je našao zamjenu staroj ljubavi, no on to opovrgava

Datum objave:
12.1.2011 8:41

Zadnja izmjena:
12.1.2011 10:32

Vezane teme

Nogometaš Tottenhama Vedran Ćorluka ipak nije našao novu ljubav kako su svi posumnjali. Nakon što su ga fotografi ulovili u društvu lijepe brinete kako u rane jutarnje sate ulaze u taksi nakon provoda u jednom noćnom klubu, izgleda da su svi malo prebrzo zaključili da je našao novu curu.

'Sve što mogu reći jest to da ta djevojka nije moja nova cura niti bilo što drugo. Riječ je o djevojci jednog mog prijatelja. Vozili smo se u zajedničkom taksiju, i to je sve što ću reći', rekao je odlučno Vedran Ćorluka za časopis Story.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr