Estrada BRANKICA GRDOVIĆ:

Mladen nije bio pijan, to je bila umjetnost

Brankica, supruga Mladena Grdovića, odlučila je reagirati na tvrdnje da je pjevač u Crikvenici za vrijeme nastupa pao na leđa jer je previše popio. Ona tvrdi da je on glumio da je pijan te da je to umjetnost

'Bile su maškare, a Mladen se nije maskirao, pa je morao napraviti neki šou. Nije bio pijan, a trenutačno je na putu. Tako bi svi pjevači u Americi trebali biti u ludnici', ljutito je rekla Brankica Grdović za 24sata.

Brankicu su razljutile tvrdnje da se Mladen napio i pao na leđa na pozornici u Crikvenici. Naime, zadarski pjevač se za vrijeme nastupa usred pjesme izvalio nasred pozornice, nakon čega je ustao i pravio se kao da ništa nije bilo te nastavio pjevati.

Priča se da je Grdovića na nastup u Crikvenicu već vidljivo alkoholiziranog dovezao vozač, a onda je opijanje nastavio.
'Zašto Mladena svi razapinju? Najplemenitiji je čovjek na svijetu i estradi. Da nije takav, sigurno ne bih bila s njim 20 godina. Moj muž u životu čašu vina nije popio u kući. Jedan pijanac ne može sagraditi kuću ni stvoriti obitelj', za 24 sata izjavila je njegova supruga Brankica koju jako smeta što njezinog muža smatraju pijancem.

'Ne mogu otići u trgovinu da me ne pitaju zašto je moj muž ležao na podu pozornice. Nije da se moram opravdavati, ali dosta mi je omalovažavanja mene i moje obitelji', rekla je Brankica te napomenula da je i Mladen ljut zbog svega: 'Naravno da poludi zbog tih priča, tek onda mu treba psihijatar.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više