ZBOG REMETINCA

Klerisa Zagorec želi se razvesti od Vladimira Zagorca?

11.01.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Klerisa Zagorec, druga supruga umirovljenoga generala Vladimira Zagorca, navodno se želi od njega razvesti. Usprkos razvodu, Klerisa želi ostati s uskoro bivšim suprugom u dobrim odnosima te ga čak i nastaviti posjećivati u zatvoru

Kako donosi Nacional, osobe bliske Zagorcu tvrde kako Klerisa Zagorec s umirovljenim generalom ne želi više biti u bračnoj

zajednici. Isti izvori otkrili su kako je Klerisa već dugo u poprilično lošim odnosima s Romanom Binderom, Zagorčevim suradnikom koji je bio direktor u većini Zagorčevih tvrtki, te sa Zagorčevim odvjetnikom Zvonimirom Hodakom.

Nakon okončanja sudskog postupka protiv Vladimira Zagorca Klerisa je navodno preuzela upravljanje nekoliko njegovih projekata u vezi s ulaganjem u nekretnine, ali bez osobitog uspjeha te uz česte sukobe s ostalim suradnicima.

Zagorcu osim bračnih problema predstoje i oni poslovni. Kako otkriva Nacional, tvrtke koje se povezuju s Vladimirom Zagorcem pokušavaju pronaći kupce za projekte koje razvijaju, ali također bez puno uspjeha.