BABY BOOM

I glumica Marion Cotillard čeka bebu

11.01.2011 u 08:06

Bionic
Reading

Glumica Marion Cotillard, zvijezda filma 'Početak' uz Leonarda DiCaprija, čeka bebu s dečkom, francuskim glumcem i redateljem Guillaumeom Canetom

Lijepa Marion Cotillard i Guillaume Canet postat će roditelji prvi put, potvrdio je njihov glasnogovornik za magazin People.

Cotillard (35) i Canet (37) upoznali su se 2003. kad su zajedno glumili u filmu 'Love Me If You Dare', a javno su počeli izlaziti četiri godine kasnije. Kako navodi njihov glasnogovornik, dijete bi se trebalo roditi već na proljeće.

Premda su na glumičinoj lijevoj ruci primijetili dijamant, ipak se ne radi o zaručničkom prstenu. 'Još uvijek nisu otkrili nikakve planove vezane uz eventualno vjenčanje', rekao je glasnogovornik.

Par je u posljednje vrijeme surađivao na filmu 'Little White Lies', koji je Canet i režirao, a Marion ćemo gledati i u filmovima 'Midnight in Paris' Woodyja Allena i 'Contagion' Stevena Soderbergha. Glumica je 2007. godine osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu, za film o Edith Piaf, 'La Vie en Rose'.