VERA ČUDINA:

'Veza Severine i Milana ipak završava raspadom'

10.01.2011 u 08:47

Bionic
Reading

Najpoznatija hrvatska vidovnjakinja nije imala lijepih proročkih riječi za novu Severininu vezu s Milanom Popovićem. Prema njezinim saznanjima, i da se odluče vjenčati, taj brak ne bi opstao

Kad već srpski tajkun Milan Popović prima savjete od svoje vidovnjakinje, Večernji je odlučio konzultirati našu najpoznatiju vidovnjakinju. No Vera Čudina ne bi se kladila na brak i sreću novopečenog para.

'Brak između Severine i Popovića bio bi urnebes i odmah bi se razišli. On neće tako skoro u brak, niti to želi. On je osoba koja nije čvrsto na zemlji. Galantan je, uglađen, emotivan i ženama bi sve dao, ali bi ih i prevario', rekla je Vera Čudina za Večernji.hr. Dodala je i da je Severinina i njegova ljubav sada iskrena, da je on uvjeren da bi htio zauvijek biti s njom te da su nju privukli njegov izgled i emotivnost, a ne interes i novac.

'Ta veza ipak završava raspadom. Burno su počeli, ali još burnije će završiti. Severina će zarobiti njegovo srce, ali on će je na kraju ražalostiti. Mentalno su vrlo izjednačeni, ali mislim da će je Popović na kraju prevariti', kaže Vera.

No nije sve tako crno kako na prvi pogled izgleda. Čudina je Severini ipak prorekla sreću u ljubavi. Prema njezinim riječima, pjevačica će se udati iza 40. godine za visokog i tamnog muškarca, vjerojatno rastavljenog stranca s vezama u političkim vodama.

Čudina je također imala samo riječi hvale za Severininu karijeru: 'Neće izaći iz glazbe, a popularnost joj je zauvijek zajamčena. Bit će i producentica, a mogla bi glumiti u barem još tri filma i sapunici. Severina je rođena pod zvijezdom uspona i padova i život joj nikada neće biti dosadan, ali to može platiti emotivno, jer je vrlo senzibilna', rekla je vidovnjakinja za Večernji.hr.