PARTY U BEOGRADU

Cigi i Mačak nerazdvojni od Stefana Kapičića i Mirande Viđak

04.01.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Nastavivši prošlogodišnju tradiciju novogodišnjeg putovanja, naši najpoznatiji stilisti odlučili su s prijateljima otputovati u centar balkanske zabave, Beograd, gdje su svake noći tulumarili do zore

Iako je jako puno hrvatskih celebova za Novu godinu skoknulo u srpsku prijestolnicu, upravo su Mačak i Cigi bili duše gotovo svih tamošnjih zabava.

'Dobro je poznato da sam neko vrijeme živio u Beogradu i da surađujem s puno tamošnjih celebova, tako da mi nije teško palo kada su prijatelji predložili da upravo tamo provedemo par dana za Novu godinu. Moram priznati da sam se zaista dobro natulumario s nekim starim i nekim novim prijateljima, tako da će mi trebati par dana da se vratim u normalu', veselo se našalio Marko Grubnić na upit kako se zabavio na dočeku.

Marko se tamo uputio sa svojim prijateljem i kolegom Nevenom Ciganovićem, odbojkašicom Zagreba Vesnom Jelić i još dvoje prijatelja. U Beogradu su pet dana tulumarili s poznatom manekenkom i dizajnericom odjeće splićankom Mirandom Viđak i njezinim mužem glumcem Stefanom Kapičićem.

Mirandu i Stefana znam još iz LA-a, gdje smo se dosta družili, tako da je dosta logično da, kad god su u blizini, provodimo dosta zajedničkog vremena. Prošle godine smo bili u Londonu, no moram priznati da smo se i ove sjajno proveli', rekao nam je stilist Neven Ciganović

Miranda nam je otkrila da trenutno radi na knjizi koja izlazi uskoro, a u njoj će otkriti mnoge pikanterije iz svog, ali i iz života mnogih drugih poznatih osoba.