UOČI SNJEĆNE KRALJICE

Seksi Mila Horvat u bundici i tajicama

03.01.2011 u 21:48

Bionic
Reading

Sljeme je spremno za sedmu po redu Snježnu kraljicu, karte su u džepu, a prije nekoliko minuta na Trgu bana Jelačića održan je i ždrijeb startnih brojeva za sutrašnju utrku ženskog slaloma

'Sretan Božić, nova godina i svima puno uspjeha u 2011! Nisam od bombastičnih najava, ali dat ću sve od sebe, jamčim to jer adrenalin skoči s ovakvom publikom', kazala je naša najbolja aktivna skijašica Ana Jelušić, koja će se sutra niz Sljeme spustiti kao 18. po redu. Zanimljivo je da će se jedna od pretendentica za titulu Snježne kraljice po prvi put niz Sljeme skijati u novoj, crnoj opremi tvrtke Colmar.

Kao da se solidarizira s našim skijašicama, i voditeljica događanja Mila Horvat odjenula se u crno, ali u fancy varijantu tajica i kratke bundice.

'To je sasvim slučajno, marka mi je najmanje važna, jedino bitno je da dobro grije. Kad se jednom smrznete, gore više ne idete bez nekoliko pari čarapa', savjetovala je Mila gledateljicama koje će sutra uživo pratiti događanja na Sljemenu s početkom od 15 sati. Drugi lauf je tri sata kasnije, a očekuje se da će utrku pratiti desetak tisuća gledatelja.

Prije samog izvlačenja zagrebački gradonačelnik Milan Bandić čestitao je Ivici Kosteliću na pobjedi u paralelnom slalomu u Münchenu, a za ugrijavanje publike pred odlazak na sutrašnje temperature ispod nule pobrinuo se Tony Cetinski.