KUTAK ZA POHOTNIKE

Najvrući lezbijski poljupci

19.03.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana američki gledatelji imali su priliku vidjeti lezbijski poljubac Teri Hatcher i Eve Longoria Parker u seriji 'Kućanice'. Taj poljubac, koji je mnoge muške poglede prikovao uz žensku seriju, pravi je povod da vam predstavimo desetak najstrasnijih lezbijskih scena na televizijskim ekranima

Dugo očekivan poljubac Teri Hatcher i Eve Longoria Parker, koji traje tek nekoliko sekundi, već tjednima je glavna  tema malih muških razgovora i maštanja. Ali nisu Teri i Eva jedine glumice koje su prikivale muške poglede uz televizore.

Ženska akcija oduvijek golica mušku maštu i pravi je mamac za višestruko povećanje muškog gledateljstva pred televizorima. Dovoljno je da se na ekranu pojave dvije djevojke, krhke, nježne i mazne (sve što pravi muškarac inače mrzi), lijepo se pogledaju, izmijene pokoju nježnu riječ, zagrle se, ovlaš poljube - i svijet će stati. Frapirane muškarčine u trenu će zaboraviti na nogomet, Stallonea i Segala i odlutati u svjetove vlastite zabranjene mašte. Ako pak poredamo desetak najboljih lezbijskih scena jednu do druge, zaboravit će i na vlastitu ženu. Makar na kratko. Pa krenimo:

 

Teri i Eva u 'Kućanicama'
Da vidimo što se krije u toliko najavljivanom i očekivanom poljupcu. Nemojte da vas smete početak isječka. To je tek najava prave akcije. Eva, kao šećer, stiže na kraju.

 

 

Žene iz 'L Worda'
Nitko to ne radi bolje. Tasha, Shane, Helena i Bette - jednostavno ne možemo izabrati favorita. Sve su tako dobre u tome što rade. Pred vama je nekoliko minuta u potpunosti ispunjenih vrućim ženskim poljupcima. 

 

 

 

Willow i Tara u 'Buffy'
Ove dvije koljačice vampira također su imale prvi lezbijski seks upravo na televiziji. Ipak, veza nije trajala dugo. Tara je uskoro poginula. Ostale su strasne lezbijske scene.

 

 

 

Xena i Gabrielle u 'Xeni'
Kožne opravice, duge borbe i samotne noći čine prave uvjete za razvijanje lezbijske romanse između dviju glavnih junakinja. Romanse koja pleše rubovima muške mašte i katkad uroni u akciju. Vrijedilo je sjediti pred televizorima zbog tih bljeskova.

 

 

 

Page i Alex iz 'Degrassi'
Ovaj nevjerojatan par čine kapetanica navijačica i totalna autsajderica. Obje su izlazile s dečkima, ali su poslije postale vruće ljubavnice. Strasti pršte sa svih strana, dodatno pojačane razbuktalim emocijama.

 

 

 

Ally i Ling u 'Ally McBeal'
Nakon što su provele noć u baru, oštra Lucy Liu zalijepila je jedan nježni poljubac Calisti Flockhart, dok su se muški pogledi doslovce prilijepili uz ekrane. Prave vrijednosti pojavljuju se iznenada.

 

 

 

 

Dax i Lenara u 'Zvjezdanim stazama'
Pojavu lezbijstva imali smo prilike vidjeti i popularnoj znanstvenofantastičnoj seriji 'Zvjezdane staze'. Još ako znamo da je Dax u prošlom životu bila muškarac, time se nimalo ne zamaramo. Sigurni smo da je u tom trenutku potražnja za članstvom u trekkijima porasla kao nikada dotad.

 

 

 

 

Jennifer Aniston u klinču s Winonom Ryder i Phoebe
Ni 'Prijatelji' nisu ostali zakinuti za vruću lezbijsku scenu. Dok se Rachel prisjeća svog prvog lezbijskog iskustva kao najponosnijeg trenutka u životu, pojavljuje se partnerica u poljupcu, u međuvremenu procvala u Winonu Ryder. Ne preostaje im drugo nego da se poljupcem prisjete minulih dana. Kako Rachel ne bi bilo nelagodno samoj u Winoninom zagrljaju, ljubakanju se priključuje Phoebe.

 

 

 

Jennifer Aniston ovoga puta s Courtney Cox
Jen se još jednom okušala u lezbijskoj sceni, i to upravo sa svojom prijateljicom Courtney Cox. Pojavila se kao gostujuća glumica u njenoj seriji 'Dirt' te su duboko prijateljstvo potvrdile vrućim poljupcem. Možda bi Jennifer i izvan dohvata kamera bilo bolje potražiti curu. S dečkima joj ionako ne ide u posljednje vrijeme, a s curama to tako dobro radi.

 

 

 

Erica i Callie u 'Uvodu u anatomiju'
Svi smo maštali o strasnom susretu u dizalu. Svoje maštarije cure u 'Uvodu u anatomiju' su pretočile u kratku, ali žustru akciju.

 

 

 

Marissa i Alex u seriji 'OC'
Nebo posuto zvijezdama, livada, pogled na more obasjano svjetlima grada, Marissa i Alex. Pogledi puni žudnje i nevjerice, zapečaćeni dugim poljupcem bez riječi. Dok se kamera udaljuje, cure se sve više prepuštaju igri strasti.