'VEZA SA SEVERINOM NIJE ŠTIMALA'

I Slavko ima novu djevojku!

31.12.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Bivši zaručnik splitske pjevačice nije dugo tugovao, već se pojavio u javnosti s atraktivnom brinetom s kojom se druži već neko vrijeme

Slavko Šajinović nije se libio pojaviti u javnosti nakon ovotjednog ljubavnog kraha i medijskog poniženja. Riječkom konobaru, koji je dvije i pol godine proveo u vezi sa splitskom pjevačicom Severinom, zasigurno nije bilo lako slušati njezino priznanje da se nakon samo pet minuta poznanstva zaljubila u srpskog tajkuna, kralja bakra Milana Popovića

I dok se javnost hrani novim informacijama o srpskom biznismenu, primjerice glasinama da je plejboj i da iz prošlih veza ima dvoje nezakonite djece, skromni i samozatajni konobar na ubrzanom je oporavku. Naime, ove srijede viđen je u društvu atraktivne brinete s kojom je posjetio Cinestar. Navodno se Sevkin bivši zaručnik viđa s novom prijateljicom zadnjih mjesec dana.

Za razliku od pjevačice, koja je bila vrlo otvorena što se tiče njihova prekida te je izjavila da je 'na razgovor o svojim privatnim stvarima pristala da se ne bi izvrtale činjenice i da bi Slavka, koji je krasna osoba, poštedjela različitih nagađanja koja su vrlo česta u ovakvim slučajevima', on još nije davao izjave. Njegovi prijatelji tvrde da ih je prije desetak dana kratko obavijestio da više nije sa Severinom, rekavši da ta veza 'više nije štimala'.

Istina o prekidima uvijek je varljiva pa ćemo u novoj godini možda biti izloženi i novim saznanjima koja će baciti drugačije svjetlo na Severinin dramatičan i iznenadan prekid zaruka.