ZANOSNA ŠPANJOLKA

Penelope blista i u visokom stupnju trudnoće

27.12.2010 u 12:50

Bionic
Reading

Lijepa španjolska glumica u visokom stupnju trudnoće izgleda jednako sjajno kao i prije. Ozarena Penelope u društvu supruga Javiera Bardema božićno je poslijepodne provela gledajući košarkaški susret Los Angeles Lakersa i Miami Heata, pri čemu su izmjenjivali nježnosti

Glumica je u trudnoći dobila nekoliko kilograma, ali i neizbježni trudnički sjaj zbog kojeg buduća mama izgleda još zanosnije. Slavni glumački par obiteljski je božićni ručak zamijenio odlaskom na utakmicu ne želeći propustiti jednu od najiščekivanijih utakmica sezone, ogled Heata i Lakersa koji su predvodile dvije najveće zvijezde NBA lige, LeBron James i Kobe Bryant.

Penelope je uživala u uzbudljivoj utakmici u kojoj je na kraju slavio Miami, a na oduševljenje publike par je izmijenio i sočan poljubac. Tijekom NBA utakmice uobičajeno je da kamera u dvorani snima parove i bilježi najljepši poljubac koji se uživo prikazuje na ogromnom monitoru u dvorani. Kad ih je kamera zumirala Bardem i Penelope nisu imali druge nego se poljubiti, nakon čega ih je publika nagradila ogromnim aplauzom.

Španjolsku ljepoticu pozdravio je i predsjednik Miami Heata, proslavljeni trener Pat Riley, koji je nakratko popričao s njom i Bardemom, a osim slavnog španjolskog glumačkog para na utakmici je bilo podosta zvijezda. Vatrena navijačica Lakersa Cameron Diaz na utakmicu je stigla s odmora na kojem se družila s dečkom Alexom Rodriguezom i njegovom djecom, a u publici su također bili Kanye West, Dustin Hoffman, Sylvester Stallone, Lionel Richie i Jeremy Piven.