KAMO ĆE POZNATI ZA NOVU GODINU?

Dok Severina radi, Dolores priprema doček u badiću

27.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Kao i svi ostali, većina naših slavnih sugrađana do posljednjeg trena odlučivat će kamo će na Silvestrovo, pa će tako neki u novu godinu ući radno, drugi će je čekati na nekom urnebesnom dočeku na otvorenom, treći na tulumu, četvrti dremuckajući puna trbuha uz dobar film u krevetu

Za našu najpopularniju pjevačicu Severinu na Silvestrovo nema odmora.
'U novu godinu ući ću radno, u budvanskom hotelu Splendid. Već sam tamo nastupala, pa mogu reći da je riječ o najljepšem hotelu na onome dijelu Jadrana. Dotle će na glavnom trgu u Budvi pjevati Gibonni, pa ćemo se vjerojatno poslije malo družiti', kaže Seve.

Damir Markovina primat će dvostruke čestitke

U novu će pjevajući ući i Maja Šuput
'Bit će to na jednom domjenku u Beču', veli Maja. Za razliku od nje, Indira Vladić iz Colonije 2011. mogla bi dočekati – u krevetu.
'Navečer 1. siječnja nastupam u Kotoru, pa ću, kao prava profesionalka i štreberica, na Staru godinu biti u toplini doma svoga, uz neki dobar film, s mačkama', govori Ira.

Varijaciju na temu kućnog dočeka imat će i Sanja Doležal
'Klinci su nam već veliki, pa će oni svatko po svom, a suprug i ja bit ćemo s frendovima uz kamin u vikendici na Mrežnici.'

Legenda naše estrade, Tereza Kesovija, oko novogodišnje je proslave rezolutna.
'Meni je to oduvijek bilo 'kajgod' slavlje. Svaki dan može biti kao Nova godina, ako je radost u pitanju. Dozvoljavam da će možda u zadnji tren pasti neka spontana odluka, ali meni je Božić taj koji ima iskren, topao i romantičan ugođaj. Zato svi priželjkujemo bijeli Božić i snijeg na Badnjak, a ne na Silvestovo! Ne može se poreći da je slavlje povodom ulaska u novu godinu svjetski fenomen, pa mora da u njemu nešto ima, no za mene je to samo buka i galama, pa ću ostati u miru doma dovršiti svoju autobiografiju koja izlazi na proljeće', odlučila je Tereza.

Za razliku od estradnjaka, glumačka branša ovih dana ima nešto malo više lufta.

'U igri je još uvijek nekoliko mjesta, ali jedno je sigurno: Novu ću čekati s dragim prijateljima', kaže glumac Nikša Kušelj. Slično je i s njegovim kolegom iz zagrebačkog HNK, Damirom Markovinom

'Bit ću na nekom tulumu u Zagrebu jer zbog gustih proba imat ću samo dan-dva slobodno. Ako se otvori koji više, skoknut ću mami na ručak. Žao mi je što neću provesti blagdane s obitelji jer svi važni datumi zbijeni su mi u ovaj tjedan, pa čak i moj rođendan, 29. prosinca.'

Severina će Novu čekati standardno - radno

Atraktivna glumica Dolores Lambaša bila je svojstveno provokativna u odgovoru.
'Neću vam otkriti kamo idemo, nego da ću na sebi imati kupaći kostim. I, možda, pareo', rekla je, aludirajući na egzotične krajeve. Ili možda samo na topao bazen?

'S obzirom na to da inače ne izlazim, novogodišnja noć bit će dobra prilika za izlazak s prijateljima, možda negdje u Zagrebu ili u Opatiji. Ali, to će biti nešto brzopotezno jer 2. siječnja moram biti na Trgu bana Jelačića, na izvlačenju startnih brojeva za Snježnu kraljicu', govori manekenka Jelena Glišić.

Nogometno-manekenski par Iva Šarić i Jerko Leko slavit će prije Stare godine jer već 1. siječnja bit će u avionu na putu za Tursku, budući da njemu počinju pripreme s matičnim klubom Bucaspor u Antaliji.
'Iskoristit ćemo zato dane uoči povratka za parti s nekoliko parova s kojima se družimo u Zagrebu. Koja večerica u našem novom stanu u Vinogradskoj pa izlazak, malo za promjenu, neće nam škoditi', kažu novopečeni zaručnici.

Model i novinarka Fani Stipković još ne zna kamo će, ali već je spremila toaletu za silvestarsku večer.
'U Londonu sam nedavno, baš za tu priliku, kupila usku crnu haljinu marke AllSaints. Nisam pristalica kičaste odjeće za doček jer ne želim biti hodajući cirkus, dežurni klaun na zabavi', kroz smijeh je zaključila Fani.