VARAJ, VARAJ, VARALICE

Dramatični razvodi slavnih brakova

25.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Osim na domaćem terenu, i van njega se treslo pod nogama brojnim slavnim brakovima te su se mnogi, uz bučan medijski tresak ispunjen skandalima i viškom milijuna, raspali

Lomeći se oko razvoda godine, odlučili smo prednost nad svim ostalim dati Tigeru i Elin koji su nas zabavljali većinu godine silnim grijesima prebogatog golfera u vidu seksi ljubavnica i prostitutki koje su željele svoj komadić bogatstva i medijskog prostora. Sve je, podsjetimo, krenulo razbijenom Tigerovom glavom, a završilo razbijenim bogatstvom. Svi sretni i zadovoljni. U danoj situaciji, jasno.

Mel Gibson i Oksana

Slijedi razvod koji nas nije zabavljao, već čudio i strašio. Groteskni jednogodišnji brak Mel i Oksana prekinuli su u travnju, da bi u srpnju žute stranice počelo puniti prljavo rublje zastrašujućih razmjera, nezamislivog psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Potom su uslijedile brojne potvrde glumčevog poosrnuća, poput ničim izazvanog skretanja sa ceste u stijenu ili zahtjeva da njegova 11-mjesečna kći plaća stanarinu.

Sandra Bullock i Jesse James

Sandra Bullock ove godine se upisala u filmske anale osvojivši Zlatnu malinu i Oscara, u isto vrijeme se ispisavši iz knjige vjenčanih nakon što su u javnost procurile pojedinosti ljubakanja Jessea Jamesa sa živopisnom Michelle 'Bombshell' McGee. Nakon što je zgriješio, Jesse se pokajao, krenuo na terapiju, javno molio Sandru da mu se vrati, no lijepa glumica je rekla odlučno ne i okrenula novu stranicu mužića zamijenivši sinčićem.

Eva Longoria i Tony Parker

Evi i Tonyju još ljetos su u Hrvatskoj cvale ljubavne ruže, ili se barem tako činilo, da bi nekoliko mjeseci kasnije krenule priče o razvodu koje su popratila obostrana medijska šamaranja. Prvi su na red stigli Tonyjevi silni preljubi, a potom ih je, nešto stidljivije, zamijenio pokoji Evin. U svakom slučaju, još jedna bračna priča iz bajke udarila je o čvrsto tlo realnosti, a mi ćemo se uvijek moći hvaliti da su posljednje sretne zajedničke dane proveli upravo na našoj lijepoj obali.

Elizabeth Hurley i Arun Nayer

Liz Hurley prevarila je indijskog tajkuna Aruna sa slavnim igračem kriketa, nakon čega su krenule medijske igre oko podijele imovine. Kako je lijepa Liz bogatija od supruga, a bračno je zgriješila, britanski mediji su se raspisali da će veliki dio svog bankovnog kolača morati prepustiti suprugu. No, pokazalo se da su puhali na hladno. Liz i Arun davno prije preljuba zaključili su da je njihov brak mrtav te se glumica čak ispričala njegovoj obitelji zbog kraha. Zauzvrat, a i kako bi spasio ponos, Arun se odrekao njezinog bogatstva. Junačina, nema što!

Christina Aguilera i Jordan Bratman

Seksi pjevačica i suprug Jordan prvo su počeli živjeti odvojeno, da bi zaključili da su na putu prema bračnom prijateljstvu izgubili strast. S tim se Christina očito nije mogla pomiriti, pa je odmah krenula u osvajanje i žena i muškaraca, od Sam Ronson do sasvim friškog Matthewa Rutleta kojega je prvo upoznala s roditeljima, a potom odvukla do Japana. Usput vjerojatno razbuktavajući uspavane strasti.

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds

Prvo je ona proglašena najseksi ženom, zatim on najseksi muškarcem, čime su po svim kategorijama postali daleko najseksi par godine. I što nakon toga? Razvod. Umjesto da uživaju u seksi bračnim igrama, Ryan se zaigrao s Tračericom, a Scarlett pobjesnjela i razvrgla brak. No najseksi prekid nije stigao iz vedra neba, već je posljedica prečestih razdvojenosti zbog snimanja, što je udaljilo slavni par.

Brooke je napokon rekla - dosta
Charlie Sheen i Brooke Mueller

Charlie Sheen ove je godine poludio skroz naskroz, iz žutih kronika prešavši u crne. Krajem prošle godine pretukao je suprugu, gušeći je i prijeteći nožem pod grlom, što mu je ona - oprostila. Potom su se zaredali skandali s prostitutkama, kojih je vrhunac zaključana prostitutka u ormaru rasturenog apartmana. Sve to je bilo previše i za pretjerano tolerantnu suprugu koja je odlučila staviti točku na brak.

Courtney Cox i David Arquette

Sasvim druga priča rasplela se oko prijateljice Courtney i supruga Davida, čiji su navodni razvod stručnjaci žutih stranica okarakterizirali pokušajem podizanja prašine oko uspavanih karijera. No, opet nisu bili u pravu. Brak je pao, a David se, navodno slomljen zbog kraha, propio. I poznati pate, zar ne?

Patricia Arquette i Thomas Jane

Davidova sestra Patricia i Thomas u svojoj devetogodišnjoj vezi, od čega su četiri godine bili u braku, često su prolazili kroz krize te su početkom prošle godine pokrenuli brakorazvodnu parnicu koja je odolijevala zubu svađa i sukoba godinu i pol dana. No više nije mogla, te se u kolovozu, na mračni petak 13, još jedan bračni brod nasukao i pukao.

Kate Winslet i Sam Mendes

Kate i Sam sporazumno su se rastali poslije sedam godina braka, nakon čega je lijepa glumica smršavila, uhvatila manekena da joj vida rane, uz njega ponovno otkrila svoj seksipil, te ga ostavila razigranija i ljepša. Bez uvodnog razvoda, ovo bi bila gotovo topla ljudska priča.


Kelsey je Camille brzinski zamijenio novom plavušom
Kelsey i Camille Grammer

Kao što je Sandra Bullock u istoj godini uspjela osvojiti Malinu i Oscara, tako se slavni Fraiser uspio rastati i oženiti, i to sve u nekoliko mjeseci. Camilla i Kelsey u braku su bili 13 godina te imaju dvoje djece, kojima ćemo pridružiti još dvije kćeri koje glumac ima iz prethodna dva braka. Rezimirajmo brojkama: treći brak je pao nakon nesretnih 13 godina, četvrti se sprema sa 26 godina mlađom stjuardesom, četvero djece čeka novu maćehu.

Neve Campbell i John Light

Nakon tri godine braka, lijepa glumica poznata po ulozi u 'Vrisku' potpisala je papire za razvod od britanskog glumca, navodeći kao razlog nepremostive razlike. Sve je, kažu bliski izvori, prošlo civilizirano. Iako još nije dohvatila četrdesetu, ovo je Neve već drugi razvod, pa valjda zna kako se to radi.

Billy Ray i Tish Cyrus

Još jedne nepremostive razlike prepriječile su se bračnoj sreći. Nakon dugih 17 godina, roditelji Miley Cyrus odlučili su da su se bračne lampice ugasile i da odsad moraju životnim putima nastaviti kročiti samostalno. Iako su djelovali skladno, bliski izvori tvrde da već neko vrijeme stvari nisu funkcionirale te da je razvod najbolje što su mogli učiniti. Pa neka im.

Cyrusima završavamo malu šetnju ovogodišnjim razvodima uz nadu da će sljedeće godine biti barem toliko novopečenih parova i vjenčanja. Ako ni zbog čega drugoga, onda kako bismo imali o čemu pisati.