RENDELI I MARAS NA HTV-U I NOVOJ TV

Nevena i Mirna - lijepe plavuše za sretnu Novu

27.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Dok većina svijeta već danima i tjednima kuje planove za novogodišnji tulum, Nevena Rendeli i Mirna Maras nemaju takve slatke brige, jer će ludu noć provesti radno dočekujući Novu godinu pred kamerama

'Prvi put radim doček uživo, prvi put dočekujem Novu godinu na Trgu i to prvi put radno. Puno premijera za ovu godinu', rekla nam je Nevena Rendeli koja će biti dio velike HTV-ove ekipe koja će Novu godinu dočekati na trgovima većih gradova uz izravni prijenos i živa javljanja.

Neveni nije teško pao rad na prijelazu iz Stare u Novu godinu. 'Osjećam to kao izazov, ali sve to ide u opis ovog posla. Ne žalim što ću propustiti svoj privatni doček. Prestara sam da bih žalila za tim jednim tulumom. Tek mi je malo žao što ne mogu negdje otputovati, ali to ću nadoknaditi kasnije', rekla je novinarka i voditeljica.

'Možda odem u Beograd na njihovu Novu godinu. To mi je zgodna ideja', dodala je voditeljica, koja bi tako spojila propušteni tulum i putovanje.

Ovu godinu Nevena će završiti radno, no budući da prijenos traje do ponoći, u novu ulazi neradno. 'Nadam se da će takva biti cijela godina, s malo više nerada u odnosu na ovu godinu', rekla nam je Nevena koja je nedavno zbog umora završila u bolnici.

Za razliku od Nevene, koja će skakutati s mikrofonom kako bi se othrvala smrzavanju na zagrebačkom Jelačić placu, Mirna Maras će prve sate 2011. provesti u toplom studiju gdje će u showu 'S Novom u Novu' s Daliborom Petkom zabavljati gledatelje Nove TV.

Mirna Maras i Dalibor Petko

'Emisija ide uživo, što mi je prva radna novogodišnja noć i jako joj se veselim', rekla nam je Mirna koja se za show priprema podižući raspoloženje, što čini okružena dobrim društvom.

Show počinje malo nakon ponoći, tako da ćemo propustiti Mirnin novogodišnji valcer, no plesa i svirke u emisiji neće nedostajati. 'Svirat će bend uživo, bit će i komunikacije s publikom te puno odlične zabave', rekla nam je Mirna.

Iako će novogodišnju noć provesti radno, ni Mirna, poput Nevene, ne žali zbog toga. 'Meni Nova godina kao takva ne predstavlja nešto posebno. Puno više volim spontane zabave', rekla je, dodavši kako neće naknadno odraditi novogodišnji party.

Dok Mirna radi, suprug Mario neće tulumariti na nekom partyju, 'već će biti doma s djetetom. Znači, i on će najluđu noć provesti radno, ali samo, do devet sati, dok sin ne zaspe. Za poslije ne zna još ni sam. Možda mu dođu dečki. I on više voli odluke u zadnji čas.'