Estrada INDIRA VLADIĆ:

Trebala bih privatni život dovesti u red, ako je moguće

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2010 12:43:48
  • 22.12.2010 10:44:17

U razgovoru za tportal Indira Vladić progovara o muško-ženskim odnosima te analizira današnje muškarce, a otkriva i što si želi u 2011. godini

Indira Vladić, pjevačica Colonije, ovu će godinu pamtiti po razvodu koji doživljava kao osobni neuspjeh. Unatoč tomu, polako slaže kockice svoga života, a i liniju je dovela do savršenstva, na čemu joj mogu pozavidjeti i znatno mlađe kolegice s glazbene scene. Vedra i nasmijana, nada se boljim vremenima, a, kako nam je otkrila, priželjkuje si i novu ljubav.

Mnogi komentiraju da s godinama sve bolje izgledate. U čemu je tajna?


Mislim da je u pitanju neka moja čudnovata energija i ova luda glava koja me još uvijek drži. Veselim se svakom danu, a i ovo blagdansko vrijeme čini svoje pa čovjek mora malo razmišljati o životu. Mislim da svaki dan treba živjeti kao da je zadnji i uživati u životu.

Što očekujete od nove godine, što si želite?

Nadam se da će biti bolja nego ova, a tu prvenstveno mislim na svoj privatni život. Trebala bih ga dovesti malo u red, ako je ikako moguće… Ovo je uistinu bila jedna od najtežih godina u mojemu životu, ali hvala bogu, preživjela sam i sad idemo dalje. Sve su se kockice u mojemu životu posložile i sve je nekako sjelo na svoje mjesto, ali htjela bih doživjeti sada jednu lijepu ljubav. Užasno mi je teško vratiti se s koncerta u prazan stan, to mi je koma. Voljela bih da se netko budi uz mene.

Mnoge se žene danas žale na muškarce. Što se to dogodilo s njima?


Ne smijem puno govoriti o muškarcima, odnosno loše pričati o njima, jer onda neću imati prolaz kod njih. Mislim da je meni najveći problem kao javnoj osobi pronaći muškarca koji će tolerirati moj posao. Dakle, osobu koja će biti jaka i koja će se moći nositi sa svime onime što se događa u mojemu životu… Teško je biti s pjevačicom. Muškarci danas baš ne vole jake žene, to sam primijetila i imam s tim problema. Vjerojatno im je lakše biti s nekom curicom koja lijepo izgleda, simpatična je, divna i dobro upakirana, ali malo onako praznoglava pa im je to kao super interesantno. Međutim, ja sa svojih 37 godina točno znam što želim u životu.

Vjerujete li još uvijek da tamo negdje postoji normalan muškarac za vas?


Nikada u životu ništa nisam forsirala – ni u privatnom, a ni u poslovnom životu. Sve se događalo vrlo spontano, tako da se ja po pitanju ljubavi nadam da će se neko čudo dogoditi kad se ja najmanje budem nadala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više