PJEVAČICA STIGLA U HRVATSKU

Slavna Gloria Gaynor posjetila Mariju Bistricu

21.12.2010 u 07:57

Bionic
Reading

Slavna američka pjevačica Gloria Gaynor stigla je u ponedjeljak poslijepodne u Hrvatsku, a već predvečer, u pratnji nećaka i Ive Gamulina Giannija, posjetila hrvatsko marijansko Svetište Majke Božje Bistričke

Gloria Gaynor, američka pjevačica koja se proslavila hitom 'I will survive', stigla je u ponedjeljak poslijepodne u Hrvatsku iz Napulja, a u večernjim je satima posjetila svetište u Mariji Bistrici, piše Večernji.hr. Društvo joj je pravio njezin nećak i pjevač Ivo Gamulin Gianni s kojim će u KD Vatroslav Lisinski održati veliki božićni koncert.

Gloria je bila oduševljena bazilikom, fotografirala je oltar, kip Majke Božje Bistričke, kao i slavne bistričke jaslice načinjene od licitarskih srdaca ispred glavnog oltara. Zbog umora nije bila raspoložena za davanje izjava. Nakon razgledavanja, uputili su se na večeru u hotel Kaj, prenosi Večernji.

'Kad smo snimali duet za moj album 'Božićna priča', pitali smo Gloriju što bi htjela u Hrvatskoj pogledati. Prvo što je rekla je da bi htjela vidjeti katedralu, muzeje i probati nacionalnu kuhinju, i evo, našoj želji se prvi odazvao gospodin Andabak i hotel Kaj i tako smo spojili priču - svetište i hotel Kaj', rekao je Ivo Gamulin.