DEMANTI AFERE

Lana Banely i Andy Bara: Nismo prekinuli, pripremamo vjenčanje

20.12.2010 u 18:01

Bionic
Reading

'Oteto – prokleto!', naslađivali su se već dežurni dušobrižnici na vijest kako je bivši nogometaš Andy Bara (29) nakon dvije godine veze prevario i sportsku novinarku, bivšu prvakinju u tae-kwon-dou Lanu Banely (25), zbog koje je, navodno, ostavio suprugu

No priča tu dobiva zaokret. Zamoljena da prokomentira informaciju o prekidu zbog kuloarske informacije o višemjesečnom viđanju njezinog dragog s izvjesnom starletom, Lana Banely s razumljivom je nelagodom, ali veoma strpljivo kazala svoje.

'Za sve o mom privatnom životu obratite se onome tko te informacije servira jer, očito, zna bolje. Sve je apsolutna laž! Ježim se i muka mi je od tih napisa jer oboje naporno radimo, ne stižemo izlaziti i svatko pametan iz toga će sam izvući zaključak', kratka i jasna bila je novinarka HTV-a. Isto je potvrdio i Andy Bara, ali s novim momentom.

'Čuli ste i za trač da je Lana trudna? Da je tako, bio bih najsretniji čovjek na svijetu, a ako nije, nadam se da će biti ubrzo', vedro je rekao i onda promijenio ton.

'Sve prethodno su gluposti! Ja spomenutu curu znam, ali nikad nisam imao ništa s njom. Ona je bivša djevojka mog nekadašnjeg suigrača iz Dinama, Ibaneza. Uzgred, čuo sam da je sad u višegodišnjoj, ozbiljnoj vezi. U Portugalu nisam uopće bio tri godine, a najmanje s njom, kako pišu. Isto tako sutra netko može izmisliti da Lana vara mene, ali neće nas rastaviti jer nama je super! Razmišljamo o vjenčanju i u pitanju su samo mjeseci. Ja sam običan, zaljubljeni dečko, pa ako sam se jednom i rastao u životu, što onda? Živim normalno i gledam svoja posla. Zadnje što će me rastaviti od Lane je prijevara. Nas dvoje već smo kao jedna obitelj i planiramo zajedničke blagdane. Svejedno gdje, samo da je podalje od ovog cirkusa', rekao je Bara za tportal.hr