ZAGRLJENI I ZALJUBLJENI

Jelena Glišić i Bojan Milohanović vole se javno

20.12.2010 u 08:20

Bionic
Reading

Danas su se sklopu Božićnog sajma na Zagrebačkom Velesajmu nositelji i nositeljice titula Miss i Mister družili s djecom, poučavali ih modnim koracima te potpisivali božićne čestitke na štandu humanitarne organizacije Dora

Moto događanja bilo je 'Ljepota s razlogom' s obzirom na to da većina izbora ljepote stavlja naglasak na uključivanje u razne pozitivne akcije pa tako i druženje s najmanjima.

U sklopu programa koji su vodili Neno Pavinčić i Boris Kosmač održana je i revija modne dizajnerice Mine Petre, a nastupila je i poznata sopranistica Antonela Malis i pobjednica 'Supertalenta' Viktorija Novosel.

Među brojnim misicama i misterima koji su se odazvali akciji pozornost su plijenili negdašnja Miss Universe Hrvatske Jelena Glišić i Bojan Milohanović, Mister Hrvatske 2002. godine. 'Najbolja guza Hrvatske' iz 'kontroverznog' HTZ-ovog spota i opatijski plesač ništa nisu morali komentirati. Neskrivenim izmjenjivanjem nježnosti pokazali su da se njihova ljepota udružila s još jednim razlogom - ljubavi.