IGOR ŠTIMAC

Možete me povezati s deset tisuća žena, ali volim samo jednu

18.12.2010 u 01:16

Bionic
Reading

Da ima smisla za samopromociju, bivši 'vatreni' pokazao je nastupom u In Magazinu, ne ustručavajući se odgovarati na pitanja privatne naravi

Igor Štimac (42) tako je dokazao zašto glasi za jednog od najšarmantnijih Hrvata. Iako je za jedan glas izgubio u utrci za predsjednika HNS-a, dobro je to podnio.

Osim što je jedan od najintrigantnijih Hrvata, Štimac nosi i titulu najbolje odjevenog muškarca. Godišnje kupi četiri do pet odijela, a kako je izjavio, bitno je da mu dobro stoje. Povezivalo ga se s brojnim Hrvaticama, a u šali kaže da bi ga se moglo povezati i s deset tisuća njih. No on je u sretnoj vezi s Lanom Bucat (29), prvom djevojkom s kojom se pojavio u javnosti nakon što se odselio od supruge Suzane, s kojom je bio u braku 19 godina i imaju troje djece. Osim Luke (19), ima kćeri Miju (14) i Deu (11).

Bivši nogometni reprezentativac rekao je da mu je lijepo u vezi. Prošle blagdane par je proveo u Pragu pa opet planira putovanje. Nakon nedavne službene rastave, o ponovnom ulasku u brak Štimac još ne razmišlja.