Estrada BRAK JE U ZRAKU

Angelina i Brad spremaju vjenčanje po hinduističkoj ceremoniji?

Baš poput američke glazbenice Katy Perry i njezina supruga, britanskog komičara Russela Branda, slavni holivudski par vjenčat će se po pravilima hinduizma

Čini se tako da hinduizam uzima maha u Hollywoodu preko zvijezda koje masovno prakticiraju jogu, prelaze na hinduziam i(li) se žene po pravilima hinduističke ceremonije.
Izgleda da je i Angelina sada odlučila imati hindu vjenčanje koje će voditi guru Ram
Lalji Siyag od Bikanera iz indijske savezne države Radžastan.
Po posljednjim informacijama, Angelina Jolie i Brad Pitt učinit će to u novoj godini.

Spomenuti guru kazao je kako vodi par na putu unutarnjeg mira i harmonije i usput jača njihovu petogodišnju vezu zajedničkim vježbama 'siddha joge'. Taj duhovni vođa također tvrdi da je kod njih pokrenuo inicijaciju davši im božansku mantru koju moraju ponavljati svakoga jutra i navečer. Ona bi trebala imati blagotvoran učinak djelovati na njihovu ljubav.

Rajan Zed, predsjednik izvjesne Univerzalne udruge hinduizma u Nevadi iskazao je sreću zbog odluke Angeline Jolie i Brada Pitta za hinduističko vjenčanje, po vedskoj ceremoniji i vježbama joge koje će ih njegovati.

Osamdesetčetverogodišnji siddha guru Siyag utemeljitelj je duhovne organizacije Adhyatma Vigyan Satsang Kendra u Radžastanu.
Siddha joga ispravlja disharmoniju duha i tijela, što je samo jedan od njezinih dobrobiti. Guru Siyag vjeruje kako je bazirana na drevnoj filozofiji samoga Šive.

Hinduizam, najstarija i treća najveća religija na svijetu, danas broji oko milijardu sljedbenika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više