SEVERINA

Mela sam binu u Areni prije koncerta

15.12.2010 u 09:37

Bionic
Reading

Glamurozna i uvijek top sređena Severina radi i fizičke stvari prije koncerta ako treba

'Kad sam krenula pjevati, nisam imala ni garderobe, ni šminke, ni stilista, nemate ni redatelja, radite frizuru sami, sami se šminkate', opisala je Severina svoje prve pjevačke dane za Stars

'Kad odrastete s tim da se morate osloniti sami na sebe, onda taj osjećaj ostaje cijeli život. Ne možete to izbaciti iz sebe, a ne možete to ni raditi kako valja ako niste involvirani u sve. Možda to netko i ne radi, ali ja sam malo drukčiji tip. Ja sam i mela binu u Areni prije koncerta, samo što to nisu snimili, ha, ha... I micala čavliće da se netko ne nabode', dodala je Severina.
 
Inače, Seve je u Beogradu promovirala DVD s koncerta u beogradskoj Areni održanog prije 14 mjeseci, donosi Mondo. Na na DVD-a nalazi se 27 pjesama koje je otpjevala u Areni, ali i dokumentarni film 'Kad se pretvorim u Severinu'.

'Čak se i ja ponekad zbunim kada me dozivaju Severina, pitam se radi li se to o meni', objasnila je 38-godišnja Splićanka. Projekciju u klubu Teatro pratili su i Goran Bregović, Tonči Huljić, koji se smjestio za separe sa mladom srpskom glumicom Janom Milić, te Haris Džinović sa suprugom Melinom.

Nakon druženja s predstavnicima medija, Severina je u klubu Teatro počastila okupljene i pjesmom. Koncert je počeo iza ponoći, rezervacija separea (ne računajući piće) koštala je 900 eura, dok su stolovi za četvero stajali 400 eura.