SLUČAJ NASLJEDSTVO

Vlatka Pokos: Ne vjerujem da Dikan ima zle namjere

18.02.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon što se već par dana u medijima provlači slučaj vezan uz nasljedstvo pokojnoga Aksela Petkovića, Dikanova bivša supruga Vlatka Pokos kaže kako je sklona vjerovati da Radeljak doista nema nikakvih zlih namjera

'Reći ću vam samo ono što znam i čemu sam i sama svjedočila, a to je da su pokojni gospodin Aksel i Dikan dugogodišnji prijatelji. Zajedno su provodili praznike i ljetovanja i bili su jako bliski. Aksel je bio jedan od najprisnijih Dikanovih prijatelja. Ne znam ostale detalje, no sklona sam vjerovati kako moj bivši suprug nema nikakvih zlih namjera. Nadam se da će Akselova mlađa sestra Vanda biti dobro zbrinuta jer joj je to prijeko potrebno', kazala je Vlatka Pokos (38).

Vlatka je dodala i kako nije čudno što se digla tolika medijska prašina kad se radi o ogromnoj ostavštini.

'Nisam zla osoba pa tako ni sada ne mogu sumnjati u najgore. Željela bih samo da Vanda bude dobro zbrinuta. Ne ulazim u ostale detalje', rekla je Vlatka za tportal.hr.

Podsjetimo, općinsko državno odvjetništvo uključilo se u slučaj nasljedstva Aksela Petkovića i istražit će je li oporuka zakonita. U oporuci se navodi da su Josip Radeljak Dikan, odvjetnik Josip Suša i javni bilježnik Nikša Viđen upravitelji Petkovićeve imovine te da se moraju skrbiti za njegovu sestru.