RADE ŠERBEDŽIJA:

'Snimanje filma s Angelinom bilo je vrlo uzbudljivo'

13.12.2010 u 11:17

Bionic
Reading

Glumac i pjesnik s holivudskom karijerom opisuje kako je protekla suradnja s filmskom divom i njezinom ekipom na setu u Mađarskoj

Rade Šerbedžija priprema se za koncerte u novosadskom Spensu i u Sava centru, a pridružit će mu se i kćerka Milica, donosi Blic Online. U intervjuu slavni glumac s holivudskom karijerom otkrio je kako je protekla suradnja s Angelinom Jolie na njezinom redateljskom prvijencu, drami 'Bezimena ljubavna priča'. Šerbedžija u filmu glumi oca glavnog junaka i njegova priča je vrlo kompleksna, a za scenarij kaže da ga je smatrao odličnim još prije pola godine kad ga je prvi put pročitao. Boravak i snimanje filma u Mađarskoj Rade opisuje kao izuzetno iskustvo te je uvjeren da će film biti odličan.

'Snimanje filma je bilo veoma uzbudljivo, uživao sam u radu s Angelinom. Odlična je glumica, sjajna osoba, koju krase ljepota, energičnost i snaga. Vrijeme koje smo proveli zajedno bilo je ispunjeno radom i odličnom zabavom. Mislim da je scenarij odličan i da će publika vidjeti dobar film', rekao je Rade i istaknuo da je osim samog snimanja vrlo inspirativno bilo druženje s filmskom ekipom.