UVOD U SLAVLJE

Jelena i Janko u Veneciji proslavili prvu godišnjicu braka

12.12.2010 u 15:09

Bionic
Reading

Bračni par Popović Volarić veseli se Božiću jer dan poslije ima i prvu godišnjicu braka, a Novu godinu dočekat će u Dubrovniku

Za razliku od Janka iz filma 'Majka asfalta', čiji se brak u božićno jutro počne raspadati, priča Janka Popovića Volarića, koji ga utjelovljuje na filmskom platnu, sasvim je drukčija. Dan nakon Božića ove je godine poseban za njega i suprugu Jelenu, jer slave prvu godišnjicu braka.

'Moji su božićni blagdani, naravno, prava suprotnost Jankovima iz filma, lijepi su i obiteljski. Imamo sitne planove za godišnjicu braka koje ćemo realizirati u hodu. Nedavno smo imali i godišnjicu veze pa smo se počastili putem u Veneciju i to je bio mali uvod u bračnu obljetnicu', rekao je za Večernji list glumac.

'Volim Božić zbog okupljanja dragih ljudi, nikako zbog darova, a još ga više volim jer smo se dan poslije vjenčali pa to vrijeme za mene ima posebno značenje', rekla je Jelena. Novu godinu vjerojatno će dočekati u Dubrovniku, a o novogodišnjim odlukama i željama još nisu previše razmišljali.